Hotel Catalonia La Pedrera

  Španělsko, Katalánsko, Barcelona

Catalonia La Pedrera

    Španělsko, Katalánsko, Barcelona
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Vďaka svojej centrálnej polohe v blízkosti Sagrada Familia a množstva obchodov a reštaurácií na Paseo de Gracia, Hotel Catalonia La Pedrera je obľúbenou a vhodnou voľbou skutočne pre všetkých. Či už pre páry, rodiny alebo obchodným cestujúcich, všetci sa môžu tešiť na pohodlný pobyt v tomto modernom hoteli, ktorý bol renovovaný v roku 2012. Hotel má centrálnu polohu a je situovaný len pár krokov od stanice metra, vlaku aj autobusu, zároveň je len 300 metrov od atrakcií ako je Rambla Cataluna či Guell park, ktorý je 2 km od hotela.

Ubytovania

K dispozícii sú: jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby
Všetky komfortne zariadené izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom alebo vaňou, klimatizáciou/kúrením, satelitnou TV, bezplatným WI-FI pripojením, mini barom a trezorom.

Služby hotela

24-hodinová recepcia, reštaurácia, bar, mítingová mietsnosť, biznis centrum, fax, tlačiareň, bezplatné WI-FI pripojenie, klimatizácia/kúrenie, izbová služba, úschovňa batožín, požičanie aút, práčovňa, zmenáreň, trezor, parkovanie (za poplatok)

Stravovanie

Možnosť stravovania: bez stravy, raňajky
Raňajky sú servírované formou bufetu. Hosťom je k dispozícii aj hotelová reštaurácia Cortega Restaurant a bar, kde ponúkajú nielen miestne špeciality.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov ako aj transfer z letiska do mesta a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Doporučený program

Je na Vás ako strávite voľné chvíle. My Vám doporučujeme nasledovný program:
1.deň - Prílet do Girony. Transfer do Barcelony na stanicu Estació Nord. V prípade príletu na letisko v Barcelone transfer do mesta na Pl. Espanya. Následne metrom do hotela. Individuálny program podľa času príletu.
2.deň – Prehliadka mesta: Park Güell, Sagrada Família, palác Palau de la Musica, Katedrála sv. Eulálie, námestie Placa del Rei, Múzeum Picasso a kostol Santa Maria Del Mar.
3.deň - Prehliadka mesta: Avinguda Diagonal, Casa Milá, Casa Batlló, Casa Amatller, Casa Lleón Morena, Placa de Catalunya, najrušnejšia ulica La Rambla, trhovisko La Boquería, pokojné námestie Placa Reial, palác Palau Guell a Pamätník Krištofa Kolumba. Ak toho nebudete mať dosť tak môžete navštíviť L´Aquárium.
4.deň - Navštívte vrch Montjuic, jeho vstupnú bránu námestie Placa d´Espanya, palác Palau Nacional, magickú fontánu, skanzen „Španielskej dediny“, športový komplex Anella Olimpica a Montjuické záhrady. Ak Vám to nebude stačiť v tejto oblasti sa nachádzajú rôzne múzeá alebo môžete navštíviť park Pedralbes.
5.deň - Individuálny program podľa času odletu. Transfer zo stanice Estació Nord/ Pl. Espanya na letisko. Odlet z Girony/Barcelony.
V prípade pobytu na 4 dni/3 noci odporúčame vynechať program 4. dňa.

Orientačné ceny vstupov

Park Güell - 7 €, Sagrada Família - Bazilika a výstup na vežu 20 €, Palau de la Musica - 18 €, Katedrála sv. Eulálie - 6 €, Múzeum Picasso - od 4,50 € do 14 € (zavisí od výstavy), Casa Milá - 17€, Casa Batlló - 8 €, Palau Güell - 2 €, L´Aquárium - 20 €, Skanzen - 12 €, Kláštor v parku Pedralbes - 7 €

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 625 939
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací