Hotel Catalonia Royal La Romana Resort

  Dominikánská republika, La Romana, Bayahibe

Catalonia Royal La Romana

    Dominikánská republika, La Romana, Bayahibe
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

užite si pravý Karibik s All inclusive službami v exkluzívnom päťhviezdičkovom rezorte len pre dospelých. Nachádza sa na jednej z pláží v malom a nádhernom mestečku Bayahibe, na pláži Playa de Bayahibe. Príďte sa zabaviť ako skupina priateľov alebo zrelaxovať sa v romantickom duchu vo dvojici. Doprajte si exkluzívne apartmány, avantgardné reštaurácie, božské bazény... oddýchnite si v tomto tropickom raji a užite si tú najlepšiu dovolenku, akú ste kedy mali. Vďaka malým detailom bude Váš pobyt skvelý a vďaka personalizovaným službám sa budete cítiť ako v nebi. Oddychujte, športujte, zažite karibský nočný život. Od medzinárodného letiska v Punta Cana je hotel vzdialený 71 km ( cca hodina jazdy autom).

Vybavenie

24 hodín otvorená recepcia, bazén s jacuzzi, reštaurácia (Thalassa Restaurant – bufetová reštaurácia so stredomorskou kuchyňou, Siwichi Restaurant – peruánska kuchyňa, Tao-Cat – ázijská gastronómia, Toscana – talianska kuchyňa, Beloved), bary (La Isla Snack bar, Lobby bar Twist, Pool bar Baqua, Beach bar), wellness centrum s rôznymi procedúrami, kaderníctvo, salón krásy, fitness centrum.

Pláž

krásna pláž s bielym pieskom pri hoteli.

Zábava a šport

All inclusive. Raňajky, obedy, večere, snacky, dezerty, alkoholické a nealkoholické nápoje.

Stravovanie

fitness centrum, wellness centrum, nemotorizované vodné športy, denné animácie, večerný program, golf v blízkosti (za poplatok), jazda na koni (mimo rezort, za poplatok).

Vybavenie izieb

141 priestranných a útulných izieb, pozostávajúcich zo spálne s posteľou typu King size alebo 2 Double beds posteľami, z kúpeľne s WC, dvojitou sprchou, županmi a papučami, hygienickými potrebami. K dispozícii je ďalej klimatizácia, ventilátor, stôl, Wi-Fi pripojenie, trezor, minibar, kávovar, 24-hodinová izbová služba, žehlička a žehliaca doska, telefón, balkón/terasa so sedením.

Poznámka

Na izbe je možné ubytovať maximálne 2 dospelé osoby. V základnej cene je izba Superior. Na vyžiadanie overíme dostupnosť a cenu iných typov izieb. Typy izieb sú: Superior, Superior Junior Suite, Deluxe Junior Suite, Superior Swim Up, Romance Deluxe, Superior Junior Suite Swim Up, Romance Deluxe Swim Up, Suite Duplex & Swimming Pool.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Eso travel Slovakia (ESO Travel, s.r.o.), IČ 35858559.
Název hotelu dle pořadatele: Catalonia Royal La Romana *****
Lokalita dle pořadatele: La Romana, La Romana
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Catalonia Royal La Romana Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 538 551
dnes 8–19 h

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací

Nezávazná objednávka

Catalonia Royal La Romana
    Dominikánská republika, La Romana, Bayahibe

Cena
2 821 EUR/os
(69 323 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 538 551

Zájezd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
2 329 EUR
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399 EUR

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
72,9 EUR
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
44,1 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
34,5 EUR