Hotel Centara Ceysands Resort & Spa

  Srí Lanka, Kalutara, Bentota

5/5

Centara Ceysands Resort & Spa

    Srí Lanka, Kalutara, Bentota
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Poloha: Hotel Centara Ceysands Resort & Spa disponuje 165 pokoji a je situovaný přímo na dlouhé písčité pláži v Bentotě mezi řekou a Indickým oceánem. Do hotelu vede cesta krátkou projížďkou lodí přes lagunu. Nabízí perfektní služby, krásné ubytování a nádherné výhledy. V okolí hotelu naleznete spoustu turistických atrakcí, jako je chrám Kande Vihare, Beruwelský záliv, zahrada Bried a želví líheň (cca 10 km). Letiště a město Colombo je vzdáleno cca 100 km od hotelu.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení v areálu hotelu zdarma, 2 restaurace, 2 bary, venkovní bazén s výhledem na oceán, dětský bazén, dětský klub (Camp Safari), E-Zone pro teenagery, hlídání dětí, služby prádelny, kavárna, směnárna, konferenční místnost a vybavení, jacuzzi, výtah, obchod se suvenýry, půjčovna aut, TV místnost, úschovna zavazadel.

Ubytování: Klimatizace, koupelna se sprchou a WC, fén, televize, Wi-Fi připojení zdarma, telefon, set na přípravu kávy a čaje, trezor, minibar (nealko nápoje a voda, doplňován denně - v rámci All Inclusive), balkon nebo terasa s výhledem do zahrady nebo na řeku. Ubytování za příplatek: Pokoj s výhledem na moře, Deluxe pokoj - prostornější, obývací část, výhled ne řeku nebo na moře, Deluxe Poolside Terrace, Royal Suite.

Stravování: Snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu nebo výběr z menu. Za příplatek All Inclusive: Snídaně formou bufetu, oběd a večeře formou bufetu nebo výběrem z menu v restauraci Café Bem. Suan Bua: tradiční thajská kuchyně, Bar u bazénu, Ceylon Club: snacky během dne, dopolední káva a čaj, odpolední cejlonský čaj, pivo, výběr alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby (10.00 - 23.00). A la Carte restaurace: plody moře a asijská kuchyně.

Pláž: Písečná pláž se nachází přímo u hotelu.

Sport a zápava: Fitness centrum, herna, vodní sporty na pláži (potápění, šnorchlování, windsurfing, kajak), rybaření, říční safari, cyklovýlety, šipky, billiard. Thajské masáže, různé druhy léčebných a relaxačních procedur a sauna ve Spa centru.

Program pobytového zájezdu Srí Lanka:
1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Srí Lanka.
2.den - přílet na Srí Lanku, transfer do hotelu, ubytování. Volný program
3.den - 2 dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.
Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z ostrova Srí Lanka do Prahy (Vídně)
Poslední den: let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet. Odlety na ostrov Srí Lanka každý den, na libovolný počet nocí!!!

Základní cena zahrnuje

  • zpáteční letenku na Srí Lanku, transfery letiště - hotel - letiště, uvedený počet ubytování, uvedený počet stravování, asistenci partnerské CK- česky mluvící delegát na telefonu, pojištění CK proti insolvenci, letištní a bezpečnostní taxy + palivový příplatek.

Základní cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění, připojištění proti stornu zájezdu, fakultativní služby, vízum 1290 Kč.
  • Cena platí v optimálních knihovacích třídách letenek.
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Palma Travel Touroperator a.s., IČ 24830968.
Název hotelu dle pořadatele: Centara Ceysands Resort & Spa ****
Lokalita dle pořadatele: Beruwela, Bentota
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Centara Ceysands Resort & Spa ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 537 778
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Kalutara

5/ 5 3 recenzí

Anna Nováková říjen 2017 PROHLÍDKA HOTELU CENTARA CEYSANDS RESORT & SPA ****. Hotel se nachází v oblasti Bentota (jihozápadní část Srí Lanky). Leží mezi řekou a oceánem - klienti se dostaví na recepci, která ... celá recenze

Lucka K. říjen 2016 Prohlídka hotelu Centara Ceysands Resort. Hezký, nově vypadající hotel. Do hotelu se dostanete hotelovou loďkou, protože leží na poloostrově mezi řekou a oceánem. ... celá recenze

MP říjen 2015 Prohlídka hotelu Centara Ceysands Resort & Spa ****. Parádní zážitek! K hotelu se dá dostat jen hotelovým ,,přívozem,,protože leží na poloostrově mezi řekou a mořem. Tento hotel je úp... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací

Nezávazná objednávka

Centara Ceysands Resort & Spa
    Srí Lanka, Kalutara, Bentota

Cena
37 490 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 537 778

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
1
37 490 Kč
dospělá osoba na pevném lůžku
1
37 490 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
10 100 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 287 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
792 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 390 Kč