Hotel Centara Reserve Samui Resort

  Thajsko, Ko Samui, Chaweng Beach

Centara Grand Beach Resort Samui ***** - Katathani Resort ***** - Bangkok Palace Hotel ****

  Thajsko, Bangkok, Ko Samui, Pattaya, Phuket
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Program

1: ODLET Z VIEDNE
Odbavenie 2 hodiny pred odletom. Odlet do Bangkoku.

2: PRÍLET DO BANGKOKU
Prílet do Bangkoku. Transfer do hotela, ubytovanie.

3: BANGKOK
Raňajky. Celodenná fakultatívna prehliadka mesta. Navštívite chrám Wat Traimit so sochou zlatého Budhu z 5,5 t rýdzeho zlata a chrámový komplex Wat Po so sochou ležiaceho Budhu. Popoludní si prehliadnete kráľovský palác, prejdete sa loďou po kanáloch rieky Chao Phraya a navštívite manufaktúru drahých kameňov a zlata. (Orientačná cena 1.900 THB / os.)

4: BANGKOK - PHUKET
Raňajky, transfer na letisko v Bangkoku, 90-minútový let na ostrov Phuket. Transfer do Vášho hotela, ubytovanie.

5 - 8: PHUKET
Raňajky. Voľný program. Ostrov Phuket ponúka nepreberné množstvo aktivít od športového vyžitia na pláži až po zaujímavé výlety.

9: PHUKET - KO SAMUI
Raňajky, transfer na letisko Phuket, odlet na ostrov Ko Samui, transfer do hotela, ubytovanie.

10 - 13: KO SAMUI
Raňajky. Voľný program. Ko Samui - idylický ostrov kokosových paliem, patrí medzi najobľúbenejšie pobytové miesto v Thajsku.

14: KO SAMUI - BANGKOK - PRAHA/VIEDNE
Raňajky. Transfer na letisko, odlet do Bangkoku a následne do Prahy/Viedne.

15: PRÍLET DO VIEDNE

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Centara Grand Beach Resort Samui ***** 5*

Popis: luxusný hotel, postavený v koloniálnom štýle, je ideálne položený uprostred najväčšej pláže ostrova Ko Samui Chaweng Beach. Hotel sa nachádza v tropickej záhrade plnej paliem so sústavou bazénov. Hotel ponúka 203 izieb, v základnej ponuke sú izby kategórie Deluxe s výhľadom na more, za príplatok je možné vyžiadať až dvojizbové Suity či izby s vlastným bazénom.

Vybavenie: medzinárodná reštaurácia s tematickými večermi národných kuchýň sveta, thajská reštaurácia, brazílsky gril, japonská reštaurácia, 3 bary, kaviareň, internet, televízne lobby so širokouhlou obrazovkou, salón krásy, konferenčné centrum, obchodíky, kyvadlová doprava do motýlej záhrady.

Pláž: piesočná, hebký biely piesok, priamo pred hotelom.

Zábava a šport: členitý bazén, jacuzzi, 2 tenisové kurty, fitness centrum, sauna, relaxačné kúpele, ihrisko na plážový volejbal, potápačské centrum, jachting, hotel usporadúva kurzy thajského varenia.

Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania Á la carte v hotelovej reštaurácii.

Vybavenie izieb: nastaviteľná klimatizácia, kúpeľňa s WC a fénom, chladnička s minibarom, TV, telefón, rýchlovarná kanvica, balkón alebo terasa.

Popis hotelu Katathani Resort ***** 2*

Popis: nízko podlažná budova leží v háji kokosových paliem pozdĺž jednej z najkúzelnejších phuketských pláží – pláž Kata Noi. Hotel je známy svojím ochotným a príjemným personálom. V interiéroch prevažujú prírodné materiály a tropické drevá. V základnej ponuke sú izby kategórie junior suite v prímorskom krídle Thani. Izby v krídle Bhuri sú so zľavou.

Vybavenie: 4 reštaurácie, detská opatrovateľka, kozmetický a kadernícky salón, požičovňa automobilov, obchod so suvenírmi, konferenčné stredisko, kyvadlový autobus do mesta Phuket zadarmo.

Pláž: piesočná, priamo v areáli hotela.

Zábava a šport: 5 vonkajších bazénov, 3 vírivky, fitness centrum, sauna, stolný tenis, herňa, ihrisko na volejbal, 2 tenisové kurty, petanque, potápačské stredisko, biliard, relaxačné kúpele s thajskou masážou, v hlavnej sezóne vodný aerobik v bazéne.

Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania Á la carte v hotelových reštauráciách.

Vybavenie izieb: nastaviteľná klimatizácia, kúpeľňa s WC, chladnička s minibarom, TV, itrezor, rýchlo varná kanvica, fén na vlasy, balkón alebo terasa s výhľadom na more.

Na izbe maximálne 2 osoby a 2 deti na prístelke a gauči.

Popis hotelu Bangkok Palace Hotel **** 2*

Popis: hotel má výhodnú polohu nie len pre tých, ktorý radi poznávajú svetovej metropole, ale i pre tých ktorý radi nakupujú, pretože v okolí hotela sa nachádzajú 2 najväčšie obchodné centrá Thajska a nasávajú atmosféru a nočný život exotických miest. Hotel leží v centre Bangkoku vo štvrti Pratu Nam v pešej dostupnosti metra (cca 50m)- zastávka Makkasan, ktorá spája túto štvrť s ďalšími časťami mesta a hlavným letiskom v Bangkoku – Suvarnabhumi. Hotel ponúka 660 izieb. V základnej ponuke sú izby superior.

Vybavenie: reštaurácia (nonstop) s thajskou i medzinárodnou kuchyňou, pekáreň s ponukou tort a kávy, bar, babysitting, trezory, čistiareň, konferenčné sály.

Zábava a šport: vonkajší bazén, fitnes centrum, masáže.

Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania la carte v hotelovej reštaurácii.

Vybavenie izieb: nastaviteľná klimatizácia, kúpeľňa s WC, minibar, TV, telefón.

Na izbe max. 3 osoby. 2 deti do 12 rokov sú možné v izbe deluxe s prístelkou za príplatok. 3 deti sú možné v izbe s prepojenými dverami.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Katathani Phuket Beach Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže
Bangkok Palace Hotel ****
Centara Reserve Samui Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 185 795
dnes 8–19 h

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací