Hotel Centra by Centara Maris Resort Jomtien

  Thajsko, Pattaya, Jomtien Beach

Centra by Centara Maris Jomtien

    Thajsko, Pattaya
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází v jižní části města Jomtien. Do bohatého centra města Pattaya se dostanete po 30 minutách jízdy. Ve městě je spousta atrakcí, restaurací a zábavy. Je zde bohatý noční život. Pláž se nachází v blízkosti hotelu, pár minut pěšky. Jízda na letiště Utapo trvá přibližně 50 minut.

Ubytování

Pokoje jsou rozděleny do různých kategorií, jako například Deluxe, Family, Superior a další. Každý pokoj je klimatizovaný, má bezplatné připojení na Wi-Fi a výhled do zahrady nebo k bazénu. Některé pokoje mají balkón. Ve všech pokojíchh se nachází TV splochou obrazovkou, varná konvice, minibar. Některé pokoje mají zařízený obývací prostor. Vlastní koupelna je vybavena sprchovým koutem nebo vanou.

Vybavení a služby

V hotelu je dostupná služba praní prádla, nonstop recepce, neplacené parkoviště a pokojová služba. Nachází se zde sluneční terasa a zahrada. Najdete tu také úschovnu zavazadel, službu hlídání dětí a trezor. V celém areálu je bezplatné připojení Wi-Fi. V rezortu je několik hotelových restaurací, kde podávají místní i mezinárodní kuchyni. Nápoje lze koupit i v některém baru u bazénu. Snídaně se podávají formou bufetu a je možné si ji objednat i na pokoj.

Sport a zábava

Hotel je velmi bohatý na zábavu a to zejména pro děti. Je zde lagunový bazén s vodopádem, dětský klub, animační program, dětský bazén se skluzavkami a tobogány, zábavní prostor E – Zone, kde mohou děti hrát videohry. Také zde najdeme wellness centrum, fitness a tropickou zahradu

Stravování

Snídaně

Doprava

Letecky

1. den

PRAHA - THAJSKO
Odlet z Prahy . Občerstvení během letu.

2. den

PATTAYA
Přílet do Bangkoku, pokračování cesty na Pattayu. Ubytování. Nocleh.

3-13. den

PATTAYA
Volný čas na koupání a opalování. Využívání služeb hotelu. Možnost fakultativních výletů.

14. den

PATTAYA – BANGKOK
Transfer z hotelu na letiště v Bangkoku.

15. den

BANGKOK - PRAHA
Odlet do Prahy s přestupem. Občerstvení během letu. Přílet do Prahy. Konec programu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Centra by Centara Maris Resort Jomtien ****
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 446 043
dnes 8–19 h

Lokalita

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací