Hotel Centro Vacanze Opera Nascimbeni

  Itálie, Benátsko, Cavallino

Centro Vacanze Opera Nascimbeni

    Itálie, Benátsko, Cavallino
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Tento poloostrov, vyrůstající směrem od Jesolo Lido ze severu do benátské laguny, je prakticky velkým přírodním parkem protkaným bezpočtem říček a kanálů, rodinnými farmami a nově zbudovanými campingy a prázdninovými vesničkami s nabídkou ubytování v mobilhomech i v apartmánech v zeleni. Cavallino Lido je příkladem citlivého přístupu k přírodě, kde je vedle turistických kapacit pro všechny typy skvělé dovolené vybudováno podél 15 km dlouhé prostorné pláže velké množství turistických a cyklistických stezek a kde místní obyvatelé stále ještě žijí tradičním způsobem života.
Z části zvané Punta Sabbioni je možné se lodí dopravit do historického centra Benátek. Ideální místo pro klidnou dovolenou spojenou s návštěvou historického města.

V sousedním letovisku Jesolo Lido můžete navštívit aquapark Aqualandia, největší vodní park v Itálii, s nejvyšší skluzavkou v Evropě, a to se slevou 4 € pro naše klienty.

V případě, že vlastníte loď nebo člun a chtěli byste si je vzít s sebou na dovolenou, máte nyní možnost kotvení v přístavu Marina del Cavallino.

Připravili jsme pro vás výběr oblíbených ubytování, která je třeba rezervovat brzy, jedná se o stálice, které bývají brzy vyprodané Neodkládejte výběr dovolené v Cavallino Lido

Každý rok přidáváme další možnosti ubytování

Popis objektu

Centro Vacanze Opera Nascimbeni (Via F. Baracca) leží přímo u privátní pláže. Jedná se o církevní areál, tvořený několika budovami hotelového typu s recepcí, restaurací, konferenčním sálem, kaplí, halou se stolním tenisem a fotbálkem a půjčovnou kol. Na prostorném oploceném pozemku je klientům dále k dispozici solární terasa s lehátky, park s venkovním posezením, dětské hřiště, fotbalové hřiště, výběh pro psy a parkoviště. Prostorné pokoje jsou jednoduše vybavené. Mají vlastní sociální zařízení, TV, Wi-Fi a klimatizaci. Velké rodinné pokoje mají balkon, jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje mají francouzské okno. Objekt je vhodný zejména pro skupiny.

Pláž

soukromá k objektu

Vzdálenost od

pláže 10 - 300 m, zastávky autobusu 50 m

Pozice objektu v letovisku

klidné místo, v první řadě budov u pláže, přímo na pláži bez přecházení silnice

Vybavení objektu

recepce, restaurace, společenská místnost / salonek, konferenční sál

Venkovní dispozice

zahrada, oplocená, prostorný pozemek, uprostřed zeleně, oplocený areál, solární terasa, s lehátky

Strava

snídaně formou bufetu, oběd nebo večeře výběr z menu, bez nápojů. U All inclusive voda, nealkoholické nápoje a víno k jídlům. Zahrnuta je také konzumace nealko nápojů v baru 09:00 - 12:00 hod a 15:00 - 19:00 hod, plážový servis (1 slunečník a 2 lehátka na pokoj, ve druhé nebo třetí řadě) a parkovací místo ve stínu.

Minimální počet nocí

v období 06.03. - 29.06. a 31.08. - 02.11. min. pobyt 3 noci, v období 26.06. - 03.08. a 19.08. - 31.08. min. pobyt 5 nocí, standardně standardně 7

Děti

animace, dětské hřiště

Sport

půjčovna kol, 3 €/hod. nebo 8,50 €/den. K dispozici jsou i dětská kola, sedačky a helmy., stolní tenis, stolní fotbal

Ubytování

pokoj, Standard - (počet osob za plnou cenu 2, počet přistýlek 4, počet pokojů 1)
pokoj s manželskou postelí a případně jednou až čtyřmi přistýlkami, plocha 14 - 21 m2, patro, balkon, na vyžádání, výhled na moře, na vyžádání, klimatizace, bez patrových postelí, TV, Wi-Fi na pokoji, sprcha, (sprchový kout), bidet, fén, parkoviště, zdarma v období 06.03. - 29.06. a 31.08. - 02.11., jinak, 4 €/den, nástupní dny kdykoli v období do 03.08. a od. 19.08. sobota, příjezd od 15:00 do 19:00, odjezd od 08:00 do 09:30

pokoj, jednolůžkový - (počet osob za plnou cenu 1, počet přistýlek, počet pokojů 1)
pokoj s jedním lůžkem, plocha 12 m2, patro, bez balkonu, klimatizace, bez patrových postelí, TV, Wi-Fi na pokoji, sprcha, bidet, fén, parkoviště, zdarma v období 06.03. - 29.06. a 31.08. - 02.11., jinak, 4 €/den, nástupní dny kdykoli v období do 03.08. a od. 19.08. sobota, příjezd od 15:00 do 19:00, odjezd od 08:00 do 09:30

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: neni
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Balkón: ano
Internet: ano

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 248 490
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací