Centrum Hotel

  Kypr, Nikósie

Centrum Hotel

    Kypr, Jižní Kypr, Nikósie, Severní Kypr
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Centrum Hotel v Nicosia nabízí 47 pokojů na 4 podlažích. Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici recepce, vstupní hala, klimatizace, výtah a společenská místnost. The staff in this hotel speaks German, French and English. Pro hosty, kteří chtějí být mobilní, lze sjednat vypůjčení automobilu. Z hotelu se snadno dostanete ke do středu města, obchodům, autobusovým zastávkám, stání taxíků a k barům a restauracím. Vzdálenosti z hotelu: Cyprus Archaeological Museum (1 km), Leventios Fine Art Museum (500 m), Byzantine Museum (1 km) a Nicosia Old City (10 m). Staráme se o potřeby hostů s tělesným postižením a hotel zajišťuje přítomnost tohoto vybavení: rampy. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí služku, službu probuzení, domovníka zajišťujícího služby, žehlení, služby prádelny a směnárnu. Internet je k dispozici na internetových terminálech a přístupových bodech wi-fi. Recepční hodiny: 24hodinová služba. Hotel nabízí zasedací místnost.

Stravování:

V hotelu nabízí restauraci.

Další informace:

Přijímáme tyto platební metody: Visa, Euro/Master a American Express. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 082 426
dnes 8–19 h

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací