Villaggio Camping C'era Una Volta

  Itálie, Ligurie, Villanova d'Albenga

C´ERA UNA VOLTA

  Itálie, Ligurie, Ligurská riviéra, Villanova d'Albenga
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

areál obklopený nesčetným množstvím olivovníků leží na klidném panoramatickém místě. Ideální místo, jak pro klidnou, tak pro aktivní dovolenou.

Ubytování

bungalovy (částečně rekonstruované) jsou jednoduše, ale účelně zařízeny, vždy s vybaveným kuchyňským koutem, SPR+WC, veranda se dvěma křesly a slunečníkem. A2: (20 m2, max. 2 osoby) ložnice s dvojlůžkem, stěnou (vysoká 2 m) oddělená malá denní místnost (bez dveří) s kuchyňským koutem, veranda se dvěma křesly a slunečníkem. B5A: (25 m2, max. 5 osob) ložnice s patrovým lůžkem a jedním lůžkem, denní místnost s rozkládacím dvojlůžkem a kuchyňským koutem, veranda se dvěma křesly a slunečníkem. B5B: (27 m2, max. 4 dospělí a 1 dítě do 5 let) ložnice s dvojlůžkem a vysouvacím lůžkem, denní místnost s rozkládacím dvojlůžkem a kuchyňským koutem, veranda se dvěma křesly a slunečníkem.

Postýlka

na vyžádání, 15 €/týden (do max. počtu osob, jen v B5B).

Služby

recepce, Wi-Fi (na recepci, v restauraci, v baru a u bazénu), trezor, restaurace/ pizzerie, bar u bazénu, malý obchod, zahrada, 4 bazény (25x10 m, 10x5 m, cca 1/7-31/8, 10x5 m, 22x10 m - cca 27/4-30/9), whirlpool, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, víceúčelové sportovní hřiště, tenisový kurt a stolní tenis (zdarma), dětský koutek. Sauna, turecké lázně, fitness, masáže, prádlena (vše za poplatek). Animační programy a miniclub pro děti 5-16 let, diskotéka, 2x týdně živá hudba (1/7-31/8).

Parkování

1 místo/ apartmán.

Vzdálenost od centra

2,5 km centrum Villanova, 6 km Alassio.

Vzdálenost od pláže

6 km. Na pláž jezdí v pravidelných časech minibus (za příplatek, 1/7-31/8, pondělí - pátek).

Pláž

písečná a štěrkopísková, s relativně pozvolným vstupem do moře, plážový servis možno dokoupit na místě za zvýhodněnou cenu.

Zvíře

povoleno jen na vodítku (nelze ve společných prostorách), 40 €/pobyt.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villaggio Camping C'era Una Volta ***
Typ pláže: písčitá, oblázková
Vzdálenost od pláže: 6000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 248 179
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-cera-una-volta-ligurie-italie-z2248179/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací