Hotel Chalet-Resort Montafon

Rakousko, Vorarlbersko, Sankt Gallenkirch

Chalet-Resort Montafon

  Rakousko, Montafon, Vorarlbersko, Hochjoch, Sankt Gallenkirch, Silvretta Nova
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

prázdninová vesnice se nachází na malém kopci s krásným výhledem do údolí a na okolní hory. Zastávka skibusu je jen cca 50m od chaty resortu, lyžařské školy 350m, lyžařské vleky a Valisera- Grasjochbahn jen asi 450m a 500 m od běžeckých stop

B

Ubytování

resort nabízí 42 chat a 8 apartmánů v hlavní budově

Chalety:
Všechny chaty jsou umístěny v oddělení nebo dvojdomků. Apartmány se nachází v centrální budově.

Typ A:Apartmán 44 m2, pro 2-4 osoby, v 1. a 2. patře centrální budovy
1 obývací pokoj s rozkládací pohovkou, jídelní kout, TV s plochou obrazovkou a dobře vybaveným kuchyňským koutem se sporákem se sklokeramickou deskou, digestoří / ventilátor, mikrovlnná trouba s grilem, myčka, lednice s mrazákem, kávovar, rychlovarná konvice, topinkovač atd, 1 samostatná ložnice s Flat -TV a 1 koupelna se sprchou / WC.

Typ B: cca 95m?m pro 6-8 osob
Přízemí: prostorný obývací pokoj a jídelna (36,5m?) s rozkládacím gaučem, krbová kamna a TV s plochou obrazovkou, plně vybavená kuchyň s troubou se sklokeramickou deskou, digestoří / ventilátor, mikrovlnná trouba s grilem, myčka, lednice s mrazákem, kávovar, rychlovarná konvice, topinkovač, atd ., samostatné WC, sauna se sprchovým koutem a velkou terasou se zahradním nábytkem.

V patře: 3 ložnice (2 x manželská postel, 1 x patrové lůžko), z nichž každý má vlastní TV s plochou obrazovkou, 2 mají také vlastní koupelnu se sprchou / WC a 2 balkony

Typ C: cca 88 m2, dvojdomy chaty s apartmány pro 4-6 osob,
První patro nebo přízemí: prostorný obývací pokoj a jídelna (34,5m?) s rozkládacím gaučem, krbová kamna a TV s plochou obrazovkou, plně vybavená kuchyň s troubou se sklokeramickou deskou, digestoří / ventilátor, mikrovlnná trouba s grilem, myčka, lednice s mrazákem, kávovar, rychlovarná konvice , toustovač, atd., samostatné WC, sauna se sprchovým koutem, prostornou terasou nebo balkonem se zahradním nábytkem, 2 ložnice každá s vlastní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou se sprchou / WC.

Typ D: cca 65 m2,apartmán pro 4-6 osob,
První patro nebo přízemí: prostorný obývací pokoj a jídelna (28m?) s rozkládacím gaučem, krbová kamna a TV s plochou obrazovkou, plně vybavená kuchyň s troubou se sklokeramickou deskou, digestoří / ventilátor, mikrovlnná trouba s grilem, myčka, lednice s mrazákem, kávovar, rychlovarná konvice , toustovač, atd., samostatné WC, koupelna se sprchou, terasa nebo balkon, 2 ložnice každá s vlastní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou se sprchou / WC.

Vybavení

Centrální budova má také prostornou vstupní halu s recepcí, společenská místnost a čekárnu, mini obchod / automaty (24 hod)
Dále je zde kavárna-restaurace, která nabízí snídaně, občerstvení a večeřei. Troubu na pizzu a raclette gril je možné zapůjčit na recepci.Wi-Fi připojení v celém objektu a parkování jsou zdarma (garáž za poplatek). Lyže je možno uschovat buď v úschovně u lyžařského vleku nebo v uzamykatelné místnosti v garáži nebo v předsíni chaty.

Pobyt

7 nocí, kratší pobyty na vyžádání

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Chalet-Resort Montafon
Vzdálenost od sjezdovky: 450 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 002 174
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-chalet-resort-montafon-montafon-rakousko-z2002174/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací