Hotel Chata Adamec

  Slovensko, Východní Slovensko, Ždiar

Chata Adamec

    Slovensko, Východní Slovensko, Ždiar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Chata Adamec vzdálená 50 m od penzion Viktória se nachází v horní části horské obce Ždiar, cca 17 km od Tatranské Lomnice, 30 km od Popradu. Přímo v obci Ždiar se nachází Ždiarské muzeum lidové architektury.

Ubytování

ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích s vlastním soc. zařízením (SWC) pro max. 18 osob.

Vybavení

Chata je vybavená kuchyní a společenskou místností s krbem a SAT-TV.

Stravování

polopenze, snídaně formou bufetu (při menším počtu klientů servírované), večeře - polévka a výběr ze 2 hlavních jídel (možno vyžádat vegetariánskou a bezlepkovou stravu)

Aktivity v obci ŽDIAR:  ZIMA - Ski centrum Ždiar - Strednica 900 m (klienti penzionu Viktoria mají slevu 10 %), Ski centrum Starchan 350 m (klienti penzionu Viktoria mají slevu 20 %), Ski Bachledová - 5 km lyžařský vlek Krasuľa - 50 m, lyžařský vlek - Bachleda - 200 m, 26 km běžeckých tratí... půjčovna lyží Speed ski - 10 m (klienti penzionu Viktoria mají slevu 10 %), ski bus zdarma JARO - LÉTO - PODZIM - turistické trasy a chodníky, cykloturistika, Aquacity Poprad (cca 30 km, klienti penzionu Viktoria mají 20 % slevu ze vstupného), termální koupaliště Vrbov (cca 30 km), termální koupaliště Vyšné Ružbachy (cca 35 km), Belianská jeskyně (cca 6 km) - jediná vápencová jeskyně na Slovensku Náš názor: nádherná příroda a široká nabídka možností trávení volného času uspokojí klienty všech věkových kategorií, penziony jsou ideální také pro firemní akce či pobyty školních a zájmových skupin 

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 164 390
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací