Chervò Golf Hotel Spa & Resort San Vigilio

  Itálie, Benátsko, Peschiera del Garda

Chevro Golf Hotel

    Itálie, Benátsko, Lago di Garda
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vybavení

venkovní bazén, vnitřní bazén, vířivka, parkoviště, wi-fi, pes povolen, fitness, sauna, wellness, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, polopenze, pro náročné,

Popis

Moderní Hotel Chevro Golf se nachází v lokalitě San Vigilio cca 15 km od Lago di Garda a cca 11 km od zábavního parku Gardaland.
Hostům je zde k dispozici recepce, bar, restaurace, wifi zdarma, fitness, wellness centrum (krytý bazén; sauna; jacuzzi; turecká lázeň; za poplatek je možné objednat masáže), parkoviště, garáž (10€/den). Dále nabízí možnost sportovního vyžití za poplatek - tenis, volejbal, fotbal, minigolf, půjčovna kol.
U hotelových pokojů Superior Dependance je v ceně pobytu polopenze (za příplatek možnost plné penze). Apartmány jsou bez jídla, ale na místě je možnost objednat stravování.
Pobyt s malým psem je povolen za poplatek 15€/den.

Monolocale mono(2)

obývací část s kuchyňským koutem, dvoulůžkem a pohovkou, koupelna, terasa s posezením; trezor, TV, wifi zdarma. Cca 33 m2. Max. 2 osoby.

Bilocale bilo(4)

Patrový apartmán: obývací pokoj s kuchyňským koutem a pohovkou pro dvě osoby, dvoulůžková ložnice, 2x koupelna, terasa s posezením. Trezor, TV, wifi zdarma, pračka, myčka. Cca 60m2, max. 4 osoby.

Trilocale trilo(4)

obývací pokoj s kuchyňským koutem a pohovkou, dvě ložnice, koupelna, některé apartmány mají terasu s posezením. Trezor, wifi zdarma, TV, pračka, myčka, cca 70m2. Uvedená cena je za max. 4 osoby, případná 5. a 6.osoba za příplatek.

Quadrilocale quadri(4)

obývací pokoj s kuchyňským koutem a pohovkou, 3x ložnice, 2x koupelna, některé apartmány mají terasu s posezením. Trezor, TV, wifi zdarma, pračka, myčka, cca 90m2. Uvedená cena je za max. 4 osoby, případná 5., 6., 7. a 8. osoba za příplatek.

Vzdálenost k moři: 15000[m]

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Chervò Golf Hotel Spa & Resort San Vigilio ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 814 302
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-chevro-golf-hotel-benatsko-italie-z1814302/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací