Hotel Clochard

Česko, Ústecký kraj, Chomutov

Chomutov - Hotel CLOCHARD

    Česko, Krušné hory, Ústecký kraj, Chomutov
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Cena balíčku Týdenní dovolená v Krušných horách (7 nocí) zahrnuje: 7x ubytování s polopenzí pro 2 osoby, vstup do ZOO parku, vstup do Aquasvěta. Nástup SO

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Hotel Clochard je komfortní hotel, ležící přímo v centru Chomutova, je situován přibližně pět minut chůze od autobusového nádraží. Nabídne Vám příjemný personál, vynikající restauraci Sklep u K. Fešáka a ubytování v tématických pokojích jako je: Francie, Itálie, Praha, Sport, a mnoho dalších. Vyzkoušejte některý z nich! CERTIFIKÁT CYKLISTÉ VÍTÁNI CERTIFIKÁT BABY FRIENDLY OCENĚNÍ HolidayCheck 2014

POLOHA

v historické části města. Město Chomutov s historickým jádrem na levém břehu říčky Chomutovky v nadmořské výšce 340 m se rozkládá v Chomutovsko-teplické (mostecké) pánvi při úpatí Krušných hor. První zmínka o Chomutově pochází z 29. března 1252, kdy Bedřich Načeradův z Chomutova daroval městečko řádu německých rytířů. Od 16. do 18. století se v blízkosti Chomutova těžil kamenec, pozůstatkem tohoto dolování je nynější Kamencové jezero na východním okraji města. Vysoký obsah kamence ve vodě (kolem 1 %) z Kamencového jezera činí malé 'Mrtvé moře', neboť zabraňuje růstu řas a sinic. V letních měsících je vyhledávaným místem ke koupání.Jako přírodní útvar je jedinečné a i ve světovém měřítku ojedinělé. Je jediné na světě (druhé kamencové jezero na světě v Kanadě vyschlo).

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

recepce, restaurace, salónek, bar, Wi-Fi (zdarma), půjčovna a úschovna kol, fitness, masáže, hlídané parkoviště, akceptace platebních karet.

VYBAVENÍ POKOJŮ

1 až 4lůžkové pokoje, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), TV-SAT, Wi-Fi (zdarma), 2lůžkový Business pokoj (navíc lednička, minibar, LCD TV, komfortně vybavený). 3 bezbariérové pokoje.

STRAVOVÁNÍ

polopenze (snídaně - servírovaná, výběrem z menu (PO-PÁ)/bufet (SO-NE), večeře (výběr ze 2-3 menu).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Sport: v okolí - fotbalové hřiště, minigolf, squash, ski areál Mezihoří (11 km), aquacentrum Marienberg (25 km), značené cyklotrasy, rekreační areál Matylda vodní nádrž.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 174 962
dnes 8–19 h