Christabelle Hotel Apartments

  Kypr, Ayia Napa

Christabelle Hotel Apartments

    Kypr, Larnaca, Ayia Napa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Christabelle Complex Hotel Apartments v Ayia Napa na 2 podlažích, nabízí 132 pokojů a v 6 budovách. Písčitou pláž najdete 1 km od hotelu a městečko Ayia Napa je od hotelu vzdáleno 500 m. Nejbližší město je Paralimni (5 km). Další města: Larnaca (40 km). Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici recepce, klimatizace a vstupní hala. Personál tohoto 2 podlažního hotelu mluví anglicky a rusky. Hotel nabízí sladkovodní bazén bazén s odděleným dětským bazénkem. Přímo u hotelového bazénu je bar, kde se mohou hosté odreagovat u sklenky drinku. Na pláži jsou za poplatek k dispozici slunečníky a lehátka. Slunečníky jsou k dispozici zdarma u bazénu. Vzdálenosti z hotelu: Waterworld Waterpark (5 km), Nissi Beach (2 km), disko (500 m) a Ayia Napa Square (500 m). Z hotelu se snadno dostanete ke do středu města, autobusovým zastávkám, stání taxíků, k barům a restauracím, obchodům a turistické informace. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí trezor, služku, službu probuzení, služby prádelny, směnárnu a žehlení. Internet je k dispozici na internetových terminálech a přístupových bodech wi-fi. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí dětský bazének, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty. Recepční hodiny: 24hodinová služba.

Stravování:

V hotelu nabízí restauraci. Během dne je také k dispozici bufet.

Sport a volný čas:

Hotel nabízí aktivity, jako jsou biliár.

Další informace:

Platit u nás můžete kartami Visa, American Express a Euro/Master. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Christabelle Hotel Apartments ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 075 220
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-christabelle-hotel-apartments-larnaca-kypr-z1075220/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací