Cigaran Kempinski Palace

  Turecko, Istanbul

CIRAGAN KEMPINSKI PALACE

    Turecko, Istanbul
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento luxusní 5hvězdičkový hotel se nachází v budově osmanského paláce z 19. století a má bazén infinity s výhledem na Bospor a je vzdálený jen 4 km od náměstí Taksim a ulice Istiklal.

Vybavení hotelu

Hotel má velkou zahradu s bazénem s nádherným výhledem na Bospor. Hotel získal ocenění Golden Dish Restaurant. Hotel se skládá ze 2 budov.V hotelu najdete recepci, restauraci a bar, prádelnu, kadeřnický salón, zdravotnické centrum, vnitřní nebo venkovní bazén, parkoviště, business centrum, možnost hlídání dětí, několik obchodů.

Vybavení pokoje

Pokoje v hotelu Ç?ragan Palace Kempinski Istanbul jsou vybaveny luxusním ložním prádlem a mají okna od podlahy až ke stropu. V pokojích je také satelitní TV a minibar. Každý pokoj má také balkon s výhledem na zahradu nebo na moře.

Stravování

V restauraci Laledan se podávají snídaně formou bohatých švédských stolů. Restaurace Tugra má letní terasu a nabízí jídla tradiční turecké kuchyně a hraje zde živá hudba. V hotelu Ç?ragan Palace najdete také restauraci s grilem, cukrárnu a 2 bary.

Sport a zábava

Hosté mohou relaxovat v tureckém hammamu nebo si vychutnat masáž v soukromém altánku u bazénu. Kempinski Istanbul má vířivku a fitness centrum. K dispozici jsou osobní trenéři.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Cigaran Kempinski Palace *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 747 022
dnes 8–19 h

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací