City Hotel Teater

  Lotyšsko, Riga

5/5

CITY HOTEL TEATER

    Lotyšsko, Riga
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

City Hotel Teater sídlí v krásné secesní budově v pulzující kulturní a obchodní lokalitě v centru Rigy.

Ubytování

Hotel Teater má prostorné pokoje s klasicky zařízeným interiérem a dřevěným nábytkem v teplých tónech. Ve všech najdete psací stůl, TV s plochou obrazovkou, minibar, posezení a vlastní koupelnu s fénem a sprchou nebo vanou.

Popis

Riga je hlavní město Lotyšska a také největší město Pobaltí. Napoleon dokonce nazval Rigu 'předměstím Londýna'. Nejzajímavější je Staré město se dvěma dominantami – Rižským dómem, který je největším kostelem v celém Pobaltí a Kostelem Sv. Petra. V uličkách staré Rigy se dochovala dosud řada starých kupeckých domů. Za výlet určitě stojí Jurmala, lázeňské středisko u Baltského moře.

Vybavení a služby

V hotelu je k dispozici sauna a Wi-Fi zdarma. Ráno se v jídelně podává snídaně formou bufetu. Hotelová restaurace Etage se specializuje na mezinárodní a lotyšskou kuchyni. Najdete ji v 7. patře, odkud se otevírá výhled na město. V nabídce nechybí široký výběr vín.

Program

Individuální od 2 osob s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Transfer • Soukromý transfer z/na letiště - auto až pro 3 osoby Výlety • Procházka Starým Městem – historickým jádrem Rigy s místním průvodcem. • Etnografické muzeum - jeden z nejstarších skanzenů v Evropě s místním průvodcem, 3 h. • Jurmala – 4 h s místním průvodcem do přímořského letoviska Jurmala.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

City Hotel Teater ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 486 045
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Lotyšsko

5/ 5 1 recenzí

Jana září 2019 Pobyt v Rize. Pobyt celkově byl skvělý. Hotel super a bez chybičky a Riga je nádherné město, které určitě stojí za prozkoumání a pobřežní střed... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita