Citymax Hotel Al Barsha

  Spojené arabské emiráty, Dubaj, Al Barsha

5/5

CITYMAX HOTEL AL BARSHA

    Spojené arabské emiráty, Dubaj, Al Barsha
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Hotel Citymax Al Barsha je moderní hotel v Dubaji, který se nachází v oblasti Al Barsha. Je to ideální poloha pro turisty i obchodní cestující, kteří chtějí objevovat nejlepší atrakce města a podnikat výlety do okolí.
Hotel nabízí různé typy ubytování, včetně standardních pokojů, pokojů s manželskou postelí, pokojů s oddělenými postelemi a rodinných pokojů. Všechny pokoje jsou moderně zařízeny a vybaveny klimatizací, TV s plochou obrazovkou, minibarem a bezplatným Wi-Fi připojením. Všechny pokoje mají také vlastní koupelnu se sprchou a bezplatnými toaletními potřebami.
Standardní pokoje jsou vhodné pro jednu nebo dvě osoby a mají pohodlnou postel, pracovní stůl a židli, a také malý balkon s výhledem na město.
Pokoj s manželskou postelí má velkou manželskou postel a stejné vybavení jako standardní pokoj.
Pokoj s oddělenými postelemi má dvě oddělené postele, které jsou vhodné pro dvě osoby. Tyto pokoje jsou ideální pro rodiny nebo skupiny přátel.
Rodinné pokoje jsou největší a mají dostatek místa pro až čtyři osoby. Tyto pokoje mají také oddělenou obývací část s pohovkou a dalším TV s plochou obrazovkou.
Kromě ubytování nabízí hotel Citymax Al Barsha i další vybavení, jako je venkovní bazén na střeše budovy s výhledem na město, fitness centrum, business centrum a několik restaurací. V restauracích si můžete vychutnat tradiční arabskou kuchyni a mezinárodní speciality.
Celkově lze říci, že hotel Citymax Al Barsha je moderní a pohodlný hotel, který nabízí různé možnosti ubytování a další vybavení, aby splnil potřeby různých typů hostů.
V hotelech v SAE je vybírána na místě po příjezdu pobytová taxa. Tento poplatek se hradí během pobytu v hotovosti na hotelové recepci a jeho výše je stanovena dle kategorie hotelu nebo apartmánu a to následovně:

  • Pětihvězdičkový hotel (resort) či hotel (resort) vyšší kategorie AED 20 ($5.50)
  • Čtyřhvězdičkový hotel (resort) AED 15 ($4.10)
  • Tříhvězdičkový hotel (resort) AED 10 ($2.75)

Základní cena zahrnuje

  • letecká doprava - trasa: PRG-DXB-DXB

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIME TRAVEL spol. s r.o., IČ 49356861.
Název hotelu dle pořadatele: CITYMAX HOTEL AL BARSHA ***
Lokalita dle pořadatele: Dubaj, Dubai
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Citymax Hotel Al Barsha ***
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 533 756
dnes 8–19 h

Hodnocení

5/ 5 9 recenzí

Mirek říjen 2019 Dubaj. Týdenní návštěva Dubaje se vydařila. Velmi dobré ubytování s možností koupání v bazénu na střeše, blízko velkého nákupního středis... celá recenze

Markéta září 2019 Prohlídka hotelu Citymax Hotels Al Barsha At The Mall ***. Prohlídka hotelu Citymax Hotels Al Barsha At The Mall ***... celá recenze

Mirka duben 2018 Mirka. Hotel super, ubytovani skvele, snidane tsky, ocvoz na plaz i zpet funguje, hned vedle Emirates mall u metra, dostupnost vsude. Na ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Spojené arabské emiráty

Spojené arabské emiráty, zkráceně označované jako SAE, se nalézají v jihovýchodní části Arabského poloostrova, podél části zálivu Ománu a na jižním pobřeží Perského zálivu. Jsou federací sedmi emirátů - Abu Dhabi, Dubaj, Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah, Sharjah a Umm al Qaiwain - vytvořených po získání nezávislosti na Británii. V současné době patří k nejbohatším zemím a staly se obchodním a turistickým centrem. Téměř každý turista směřující do SAE navštíví Dubaj, moderní město jako z jiného světa v poušti. Stalo se symbolem luxusu, bohatství a světových „nej“ po všech stránkách. Spojené arabské emiráty vás celoročně pohostí slunečným počasím. Srážky se vyskytují pouze v zimě a není jich mnoho. V létě je v SAE až 45 °C, v zimě potom daleko příjemnějších 25 °C.

Dubaj - letištní poplatek

Dubaj zavedla pro odlety od 1.7.2016 nový letištní poplatek ve výši 35 dírhámů (cca 228 Kč), který se dotkne všech cestujících, jež odtamtud odlétají (tedy i těch, kteří budou pouze přestupovat). Výjimkou jsou děti do 2 let a ti tranzitní cestující, jejichž číslo letu je na příletu i odletu je stejné.

Abu Dhabí - turistická taxa

V Abu Dhabí je zavedena povinná turistická taxa, která se platí na místě přímo v hotelu při check-inu ve výši 15,00 AED (pokoj/noc).

Spojené arabské emiráty - více informací

Nezávazná objednávka

CITYMAX HOTEL AL BARSHA
    Spojené arabské emiráty, Dubaj, Al Barsha

Cena
20 854 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 533 756

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku (při obs. 2 osobami)
2
20 853,5 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 287 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
792 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 490 Kč