Club Amigo Marea del Portillo Hotel

  Kuba, Granma, Marea del Portillo

Club Amigo Marea del Portillo

    Kuba, Santiago de Cuba
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Poloha: Tichá, na nejkrásnější pláži Marea del Portillo (tmavá písečná pláž). 1x týdně transfer autobusem / lodí do 40 minutového plážového klubu na vlastním ostrově Cayo Blanco (lehká písečná pláž). Doba transferu z letiště Holguin je přibližně 4 hodiny.

Vybavení: Resort se skládá z hotelu Farallon del Caribe se 140 pokoji a malého komplexu Marea del Portillo se 74 pokoji a 56 kabany. Další vybavení patří Wi-Fi ve vstupní hale a bazénu (za poplatek), a la carte restaurace (rezervace nutná) a plážový bar na občerstvení a obědy. K dispozici jsou 2 bazény s barem, lehátka, deštníky a osušky. Veškerá zařízení celého zařízení jsou vám k dispozici.

Ubytování: Cabañas (A1-2A) v komplexu Marea del Portillo s klimatizací, trezorem, satelitní TV, koupelnou se sprchou, toaletou a balkonem nebo terasou. Tropické pokoje (A1-2B) v hotelovém křídle Farallon del Caribe, s výhledem na moře nebo úsporný pokoj (A1-2S) bez výhledu na moře, jinak jako A2B, jsou k dispozici v omezeném počtu.

Jídlo a pití: All Inclusive.

All Inclusive: Stravování formou bufetu. Večeře à la carte (při rezervaci). Občerstvení. Všechny místní nápoje od 10:00 do 23:00. Nápoje a občerstvení v Beach Club na Cayo Blanco v ceně.

Zábava: Střídavá zábavní a večerní zábava, diskotéka na pláži.

Sport / Aktivity: V ceně: aerobik, jízdní kola, tenis. Na Cayo Blanco: jízda na kajaku, plachtění a šlapadla. Za poplatek: jízda na koni, potápění.

Zahrnuto: Při rezervaci A2A, 1x za týden převeďte do plážového klubu na Cayo Blanco včetně občerstvení a nápojů.

Informace: Kreditní karty: Mastercard, VISA; Kategorie země: 3 hvězdičky.

Výhoda úspor:15% sleva na super včasné ptactvo, bezplatné noci, např. 14 = 12 v konkrétních termínech, naleznete v cenové části.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Club Amigo Marea del Portillo Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage: Ruhig, am schönsten Strandabschnitt von Marea del Portillo (dunkler Sandstrand). 1x/Woche Transfer mit Bus/Boot zum 40 Min. entfernten Beach Club auf der hoteleigenen Insel Cayo Blanco (heller Sandstrand) inklusive. Die Transferzeit vom Flughafen Holguin beträgt ca. 4 Stunden.

Ausstattung: Die Ferienanlage besteht aus dem Hotel Farallon del Caribe mit 140 Zimmern sowie der kleinen Anlage Marea del Portillo mit 74 Zimmern und 56 Cabañas. Zur weiteren Ausstattung zählen WLAN in der Lobby und im Poolbereich (gegen Gebühr), A-la-carte-Restaurants (gegen Reservierung) und eine Strandbar für Snacks und Mittagessen. Im Außenbereich befinden sich 2 Swimmingpools mit Bar. Liegen, Sonnenschirme und Badetücher sind inklusive. Es stehen Ihnen alle Einrichtungen der Gesamtanlage zur Verfügung.

Unterbringung: Cabañas (A1-2A) in der Marea del Portillo Anlage mit Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, Bad mit Dusche, WC und Balkon oder Terrasse. Tropical-Zimmer (A1-2B) im Hoteltrakt Farallon del Caribe, mit Meerblick oder Sparzimmer (A1-2S) ohne Meerblick, sonst wie A2B, stehen in begrenzter Anzahl zur Verfügung.

Essen & Trinken: All Inclusive.

All Inclusive: Mahlzeiten in Buffetform. Abendessen à la carte (nach Reservierung). Snacks. Alle lokalen Getränke von 10.00 bis 23.00 Uhr. Getränke und Snacks im Beach Club auf Cayo Blanco inklusive.

Unterhaltung: Abwechselnde Animation und Abendunterhaltung, Diskothek am Strand.

Sport/Aktivitäten: Inklusive: Aerobic, Fahrräder, Tennis. Auf Cayo Blanco: Kajak, Segeln und Tretboote. Gegen Gebühr: Reiten, Tauchen.

Inklusive: Bei Buchung von A2A, 1x pro Woche Transfer zum Beachclub nach Cayo Blanco inklusive Snacks und Getränken.

Info: Kreditkarten: Mastercard, VISA; Landeskategorie: 3 Sterne.

Sparvorteil: Bis zu 15% Super-Frühbucherrabatt, Gratisnächte, z.B. 14=12 zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 042 967
dnes 8–19 h

Lokalita

Kuba

Kuba je stát ležící v Karibiku a zároveň největší ostrov souostroví Velké Antily. Území tvoří kromě hlavního ostrova i tisíce malých ostrovů a ostrůvků. Nejen díky svým přírodním krásám, tropickým lesům, korálovým útesům a atolům je hojně navštěvovanou destinací. Nejvhodnějším obdobím k návštěvě patří zimní měsíce, od května do října je zde období dešťů. Na Kubě panuje tropické počasí s příjemnými průměrnými teplotami okolo 25 ⁰C. Místní prostředí je velmi svérázné. Tropický ráj s pohnutou historií, který se ale postupně otevírá světu. Je to země latinských rytmů, barev, kontrastů, nejlepších doutníků a kvalitního rumu. Hlavním městem je pulzující a historická Havana, největší přímořský ráj je poloostrov Varadero a potápěči je nejvíce vyhledávaný ostrov Cayo Coco.

Kuba - více informací