Club Amigo Mayanabo Hotel

  Kuba, Camagüey, Playa Santa Lucía

Club Amigo Mayanabo

    Kuba, Santa Lucia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Poloha: Na dlouhé písečné pláži Santa Lucia. Doba přenosu Holguinu je asi 3,5 hodiny.




Vybavení: Hotel se skládá celkem z 225 pokojů ve dvoupatrových obytných budovách, recepce, bezdrátové připojení k internetu v hale (za poplatek), bufetová restaurace, a la carte restaurace (kubánské a mořské ryby rezervace), barů a obchodů. Bazén s terasou, plážový bar. Plážové lehátka a slunečníky jsou u bazénu a pláže včetně. Ručníky jsou k dispozici za zálohu.




Ubytování: Dvoulůžkový pokoj (a1-2A), asi 18 metrů čtverečních, s klimatizací, trezorem (Záloha), satelitní TV, koupelna se sprchovým koutem, WC. Prostory (A1-2S), jako je A2A, jsou k dispozici v omezeném počtu. Žádné přání na místě a zařízení možné.




Jídlo a pití: All Inclusive.




All Inclusive: snídaně, oběd a večeře formou bufetu. Všechny místní nealkoholické a alkoholické nápoje od 9:00 do 02:00. Občerstvení po 24 hodinách.




Zábava: Denní a večerní zábava, taneční lekce, živá hudba. Disco v bezprostřední blízkosti.




Sport / Aktivity: V ceně: Aerobik, Kulečník, Jízdní kola, Kajaky, Šnorchlování, Plachtění, Stolní tenis, Volejbal a Windsurfing. Za poplatek: potápění.




Informace: Kreditní karty: Mastercard, VISA; Kategorie země: 3 hvězdičky.




Výhoda úspor:15% sleva na super včasné ptactvo, bezplatné noci zB14 = 12 v určitých termínech naleznete v cenové části.




Cena částečné informace:

Následující informace platí pro zimní sezónu 2017/2018:
# Zvláštnosti: Wiederkommer obdrží láhev rumu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Club Amigo Mayanabo Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage: Am langen, feinsandigen Strand von Santa Lucia. Die Transferzeit von Holguin beträgt ca. 3,5 Stunden.




Ausstattung: Das Hotel verfügt über insgesamt 225 Zimmer in zweistöckigen Wohngebäuden, Rezeption, WLAN in der Lobby (gegen Gebühr), Buffetestaurant, A-la-carte-Restaurants (kubanisch und Seafood; Reservierung erforderlich), Bars und Shops. Swimmingpool mit Terrasse, Strandbar. Die Liegen sind an Pool und Strand inklusive, Schirme sind am Strand inklusive. Badetücher erhalten Sie gegen Kaution.




Unterbringung: Doppelzimmer (A1-2A), ca. 18 qm, mit Klimaanlage, Mietsafe (gegen Kaution), SAT-TV, Bad mit Dusche, WC. Sparzimmer (A1-2S), wie A2A, stehen in begrenzter Anzahl zur Verfügung. Keine Wünsche zu Lage und Ausstattung möglich.




Essen & Trinken: All Inclusive.




All Inclusive: Frühstück, Mittag- und Abendessen in Buffetform. Alle lokalen alkoholfreien und alkoholischen Getränke von 09.00 bis 02.00 Uhr. Snacks 24 Stunden.




Unterhaltung: Tages- und Abendunterhaltung, Tanzunterricht, Livemusik. Diskothek in unmittelbarer Nähe.




Sport/Aktivitäten: Inklusive: Aerobic, Billard, Fahrräder, Kajaks, Schnorchelausrüstung, Segeln, Tischtennis, Volleyball und Windsurfen. Gegen Gebühr: Tauchen.




Info: Kreditkarten: Mastercard, VISA; Landeskategorie: 3 Sterne.




Sparvorteil: Bis zu 15% Frühbucherrabatt, Gratisnächte z.B.14=12 zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.




Preisteilinformationen:

Folgende Informationen sind gültig für die Wintersaison 2018/2019:
#Specials: Wiederkommer erhalten eine Flasche Rum.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 043 275
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-club-amigo-mayanabo-kuba-ostrov-kuba-z1043275/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kuba

Kuba je stát ležící v Karibiku a zároveň největší ostrov souostroví Velké Antily. Území tvoří kromě hlavního ostrova i tisíce malých ostrovů a ostrůvků. Nejen díky svým přírodním krásám, tropickým lesům, korálovým útesům a atolům je hojně navštěvovanou destinací. Nejvhodnějším obdobím k návštěvě patří zimní měsíce, od května do října je zde období dešťů. Na Kubě panuje tropické počasí s příjemnými průměrnými teplotami okolo 25 ⁰C. Místní prostředí je velmi svérázné. Tropický ráj s pohnutou historií, který se ale postupně otevírá světu. Je to země latinských rytmů, barev, kontrastů, nejlepších doutníků a kvalitního rumu. Hlavním městem je pulzující a historická Havana, největší přímořský ráj je poloostrov Varadero a potápěči je nejvíce vyhledávaný ostrov Cayo Coco.

Kuba - více informací