Hotel Club Koggala Village

  Srí Lanka, Galle, Koggala

5/5

CLUB KOGGALA VILLAGE

    Srí Lanka, Galle, Koggala
Tento hotel není aktuálně v nabídce
POLOHA

Tento velice oblíbený plážový komplex se nachází v letovisku Koggala, přímo na pláži, cca 120km od mezinárodního letiště. Nedaleko se nachází městečko Galle, do kterého je dobré autobusové spojení.

UBYTOVÁNÍ

Komplex se skládá z hlavní budovy ( Koggala Beach Hotel ) a bungalovů ( Club Koggala ). Vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, klimatizací a balkonem nebo terasou s výhledem na moře ( Hotel ) nebo do zahrady ( Club ).

VYBAVENÍ A SLUŽBY

Hotel s vynikající rodinnou atmosférou nabízí svým hostům vstupní recepci s barem, směnárnu, a la carte restauraci s mezinárodní i místní kuchyní, kavárnu, bar u bazénu, kadeřnictví a konferenční místnost. Každý večer hotel nabízí živou hudbu, tématické večery či animační programy.

SPORT A ZÁBAVA

2 venkovní bazény, stolní tenis, tenisové kurty, hřiště na volejbal a badminton, výbava na šnorchlování, masáže a vodní sporty na pláži.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Club Koggala Village ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 538 413
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Galle

5/ 5 4 recenzí

Klára + Blanka květen 2019 Prohlídka hotelu Koggala Village. Příjemný 3 * hotel přímo u krásné pláže. Hotel je spojený se dvěma dalšími, a to Long Beach a Koggala Beach. Všechny tři hotely js... celá recenze

Gabka-zabka listopad 2014 Skvelá Sri lanka. Túto dovolenku sme absolvovali dve baby. Zo začiatku sme mali trošku obavy - veď predsa 2 baby na cestách je iné ako keď cestuje n... celá recenze

JIŘÍ listopad 2014 NIC MOC !. V hotelu jsme pobývali pár dní po skončení poznávacího okruhu. Na to, že jsme již byli unavení z cestování i dopravních komplikací... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-club-koggala-village-galle-sri-lanka-z2538413/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací