Club Palm Bay Hotel

  Srí Lanka, Puttalam, Marawila

4/5

CLUB PALM BAY

    Srí Lanka, Puttalam, Marawila
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Club Palm Bay Hotel se nachází na krásném srílanském pobřeží, jen kousek od města Marawila, v rozlehlém tropickém prostředí, obklopeném bujnou zelení a kokosovými palmami. Marawila je malebné město, které se nachází na západním pobřeží Srí Lanky. Leží v okrese Puttalam, ve střední části země, a je oblíbeným cílem turistů díky své krásné pláži a příjemné atmosféře. Pláž v Marawile je jednou z největších atrakcí tohoto místa. Písek, palmové stromy a modré vody Indického oceánu tvoří idylické prostředí pro odpočinek a slunění. Pláž je čistá, klidná a je ideální pro procházky podél pobřeží nebo pro vodní aktivity. Město Marawila má také bohatou kulturní a náboženskou historii. V blízkosti se nachází několik chrámů a mešit, které jsou důležitými místy pro místní obyvatele. Některé z nich jsou Napagoda Temple, St. Anne's Shrine a Marawila Mosque. V Marawile najdete také tradiční tržiště, kde můžete ochutnat místní jídla a zakoupit suvenýry a řemeslné výrobky. Místní kuchyně je plná exotických chutí a vůní, a můžete si vychutnat tradiční srílanská jídla, jako je rýže s kari, mořské plody a čerstvé ovoce. Architektura je inspirována místním stylem a vytváří autentickou atmosféru Srí Lanky. V hotelové restauraci si hosté mohou vychutnat nejen mezinárodní kuchyni, ale také autentická srílanská jídla. Dále je k dispozici bar, kde si hosté mohou dopřát osvěžující nápoje a koktejly Hotel je rozdělen do několika budov, které jsou elegantně rozmístěny v prostorné zahradě. 162 pokojů typu Deluxe je vkusně zařízeno a disponuje moderním vybavením, jako je klimatizace, televize, trezor, kávový a čajový set a minibar. Vlastní koupelny jsou vybaveny sprchovým koutem nebo vanou a nabízejí veškeré potřebné toaletní potřeby. Hotel Club Palm Bay je známý i pro své aktivní vyžití. Hosté mohou využívat velký venkovní bazén, který je obklopen slunečníky a lehátky, ideální pro odpočinek a opalování. Pro ty, kteří preferují aktivní odpočinek, je k dispozici fitness centrum, tenisové kurty, malé golfové hřiště, půjčovna kol, hřiště na badminton a různé vodní sporty na pláži. Jedním z hlavních lákadel tohoto hotelu je jeho vlastní soukromá pláž. Hosté se mohou procházet po jemném písku, opalovat se na pohodlných lehátkách a využívat plážový servis. Kromě toho je možné se účastnit různých organizovaných výletů a aktivit, jako je potápění, surfování nebo lodní výlet. Pro dokonalou relaxaci a odpočinek mohou hosté navštívit wellness centrum, kde je možné si užít masáže a další relaxační procedury. Club Palm Bay Hotel také pořádá různé zábavné programy a večerní akce, jako jsou taneční vystoupení, hudební show a tradiční folklórní představení. Celkově je Club Palm Bay Hotel ideálním místem pro ty, kteří hledají klidný a relaxační pobyt na srílanském pobřeží. S vynikajícím ubytováním, vybavením a krásným prostředím nabízí hotel nezapomenutelný zážitek z dovolené na Srí Lance.
Stravování typu all-inclusive zahrnuje stravování a nápoje během pobytu v hotelu.
Zde je obvyklý popis toho, co můžete očekávat od stravování typu all-inclusive:
Snídaně, obědy a večeře: Tento typ stravování zahrnuje všechny hlavní jídla během dne. Snídaně může být podávána jako bufet nebo la carte, zatímco obědy a večeře mohou být buď bufetové, nebo servírované v restauracích s jídelním lístkem.
Lehké občerstvení: Mezi hlavními jídly jsou často k dispozici lehké občerstvení, jako jsou sendviče, pizzy či dezerty.
Nápoje: Nealkoholické nápoje, jako jsou sodovky, voda, čaj a káva, a také alkoholické nápoje, jako jsou piva, vína a koktejly. Výběr alkoholu může být omezen na místní značky s možností dokoupení prémiových mezinárodních značek. Restaurace a bary: All-inclusive resorty obvykle nabízejí více restaurací a barů. Některé mohou vyžadovat rezervace, zatímco jiné jsou volně přístupné.
Room service: Služba není součástí all inclusive.
Speciální události a večerní programy: Některé resorty mohou pořádat speciální tematické večery, galavečeře nebo show jako součást all-inclusive balíčku. Rozsah a kvalita stravování v rámci all-inclusive balíčků se řídí konkrétní nabídkou a podmínkami hotelu.
Cestující na Srí Lanku za turistickým účelem před příjezdem na Srí Lanku musí zajistit elektronickou cestovní autorizaci, tzv. ETA (Electronic Travel Authorization), a to prostřednictvím webové stránky eta.gov.lk . Poplatek USD 50 / osoba.

Základní cena zahrnuje

  • letecká doprava - trasa: PRG-DXB-CMB

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIME TRAVEL spol. s r.o., IČ 49356861.
Název hotelu dle pořadatele: CLUB PALM BAY ****
Lokalita dle pořadatele: Puttalam, Sri Lanka
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Club Palm Bay Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 538 408
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Puttalam

4/ 5 5 recenzí

Jana únor 2020 JANA. VŠE BYLO A PROBĚHLO TAK, JAK BYLO NAPLÁNOVANÉ. TÍMTO I DÍK M. KOMÍNKOVÉ ZA VÝBĚR I CELKOVOU KOMUNIKACI. DELEGÁT NA MÍSTĚ NEBYL, AL... celá recenze

Lucka K. říjen 2016 Hotel Club Palm Bay ****. Hotel v blízkosti letiště a města Marawila, vhodný pro pořádání výletů. ... celá recenze

listopad 2015 Club Palm Bay 11/2015. Naprostá spokojenost s hotelem, stravováním, jednoznačně doporučuji... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací

Nezávazná objednávka

CLUB PALM BAY
    Srí Lanka, Puttalam, Marawila

Cena
31 619 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 538 408

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
31 619,33 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 287 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
792 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 390 Kč