Club Selen Hotel

  Turecko, Marmaris, Icmeler

2/5

Club Selen hotel Icmeler

    Turecko, Marmaris, Marmaris - Icmeler
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Menší hotel leží ve středisku Icmeler, 7 km je vzdáleno centrum Marmarisu a 96 km mezinárodní letiště v Dalamánu.

Vybavení

110 pokojů, 2 budovy - 4patrová se standardními pokoji a 2patrová s rodinnými pokoji, vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace s terasou, bar u bazénu. V areálu venkovní bazén, lehátka a slunečníky zdarma.

Pokoje

DR: koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace, TV/sat., telefon, trezor za poplatek, minibar, balkon nebo terasa. DRP: viz DR FR: viz DR, oddělená ložnice.  

Zábava

Lehký animační program

Stravování

Viz program all inclusive.

Pláž

Písečná s malými oblázky u vstupu do moře, lehátka a slunečníky za poplatek

Program all inclusive

Snídaně (8.00-10.00 hod.), obědy (12.30-14.00 hod.) a večeře (19.30-21.00 hod.) formou bufetu Lehký snack během dne v areálu hotelu Káva, čaj, zákusek Rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.00-22.00 hod.)

Sportovní nabídka

Za poplatek: vodní sporty na pláži, biliár.

Pro děti

Dětský bazén, hřiště, dětská postýlka (na vyžádání).

Platební karty

VISA, AMEX

Maximální obsazenost

Dvoulůžkový pokoj (DR/DRP): 3 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě Rodinný pokoj (FR): 4 dospělí / 3 dospělí + 2 děti Dítě do 13 let  

Doba transferu

95 min

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Club Selen Hotel ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 314 832
dnes 8–19 h

Hodnocení

16. nejlepší hotel v destinaci Marmaris

2/ 5 1 recenzí

Emili říjen 2013 Dovolena. 14dni v Turecku V Marmaris v hotelu Selen to nezodpovida zadne hvezdicce.velka nespokojenost se stravovanim nezodpovodal ani polo... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-club-selen-hotel-icmeler-marmaris-turecko-z1314832/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací