Hotel Coconut Bay Beach Resort & Spa

  Svatá Lucie, Vieux Fort

Coconut Bay

  Svatá Lucie, Vieux Fort
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecný popis

Pouze několik minut jízdy od mezinárodního letiště Hewanorra na jihovýchodní straně ostrova se nachází Resort and Spa Coconut Bay. Hlavní město ostrova je vzdáleno přibližně hodinu jízdy. Resort je zasazen do 85 akrů rozlehlého lesa sestávajícího z kokosových palem.
Čtyřpatrová budova se skládá ze 2 křídel – severního a jižního. Každý z 254 pokojů má nádherný výhled do zahrady nebo na oceán, obytnou část pokoje a soukromý balkon. Samozřejmostí ve vybavení je klimatizace, satelitní televizor, telefon, vlastní sejf, kávovar a koupelna s vysoušečem vlasů.
Resort nabízí mnoho možností ke stravování, včetně dvou speciálních restaurací a la carte – s italskou a asijskou kuchyní.
V Coconut Bay naleznete 3 bazény a vodní park, dětské centrum, čtyři tenisové kurty, dva kurty na basketbal, venkovní jacuzzi a denně animační program.
Program all inclusive zahrnuje snídani, oběd, večeři a svačinu každý den, neomezenou konzumaci nealkoholických i alkoholických nápojů, využití všech bazénů, fitness či kurtů – pro zájemce o skupinovou výuku tenisu i lekce zdarma.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Coconut Bay Beach Resort & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 980 160
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-coconut-bay-svata-lucie-ostrov-svata-lucie-z980160/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).