Colonna Beach Hotel

  Itálie, Sardinie, Golfo di Marinella

3/5

Colonna Beach Hotel Marinella

    Itálie, Sardinie, Golfo di Marinella
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Charakteristika

Pobyt u jedné z nejkrásnějších bělostných pláží na ostrově osloví zejména páry, hledající klidný hotel se sportovním zázemím.

Poloha

Tento hotel se pyšní ideální polohou u známého pobřeží Costa Smeralda na severu Sardinie. Pobyt u jedné z nejkrásnějších bělostných pláží na ostrově osloví zejména páry, hledající klidný hotel se sportovním zázemím. Je vzdálený pouhých 5 km od přístavu Porto Rotondo - proslulého města celebrit, 300 metrů od hotelu je turistický přístav Punta Marana. Cca 8 km je vzdálené letovisko Golfo Aranci, které je snadno dostupné pomocí lokální železnice. Vzdálenost od letiště v Olbii 16 km (cca 25 min).

Vybavení

Komplex, ležící v mírně svažité pěstěné zahradě palem, keřů a květin, se skládá se z části 'Eucaliptus' v horní poloze (hlavní budova a dvě vedlejší) a části s residencemi. Hotel nabízí recepci a velmi prakticky rozčleněnou vstupní halu s výhledem na moře, bazén a zahradu, prostornou restauraci s výhledem na centrální náměstíčko a sluneční terasu u bazénu, americký bar, velký bazén s lehátky a slunečníky (zdarma), osušky (za poplatek). Dále je zde konferenční sál, internet point, obchod se suvenýry a butik. Velké nekryté parkoviště se nachází venku před areálem v těsné blízkosti hlavního vchodu. Wi-Fi zdarma ve společných prostorách hotelu. Zvířata nejsou akceptována. Hotel akceptuje většinu kreditních karet.

Ubytování

Hotel disponuje 86 vkusně vybavenými pokoji s typickým sardinským nábytkem, klimatizací, TV/Sat, telefonem, trezorem a minibarem (konzumace za poplatek), v koupelně fén a vana nebo sprcha. Některé pokoje mají balkón. STANDARD: dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, max. obsazenost 3 osoby STANDARD s bočním výhledem na moře - max. obsazenost 2 os. STANDARD s výhledem na moře: dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, max. obsazenost 3 os. Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání - dle aktuální kapacity hotelu. Check-in 14:00; check-out 10:00.

Stravování

Snídaně formou bufetu. Za příplatek možnost dokoupení polopenze nebo plné penze. Obědy a večeře jsou servírované s výběrem z menu (večeře výběr ze 4 prvních a 4 druhých chodů, k obědu bývá výběr ze tří). Restaurace Colonna - nabízí speciality typické pro sardinskou kuchyni. Americký bar, který tvoří přirozené společenské centrum, často s živou hudbou, je otevřený od 10.00 do půlnoci.

Sport a animace

Za poplatek: součástí hotelu je Tenis Club Colonna s osvětleným hřištěm (platba na místě- orientační ceny: €20/h přes den, €30/h večer). 300 m od hotelu je potápěčské centrum, lodě a gumové čluny si lze půjčit ve 200m vzdáleném přístavu Marana, kde je též půjčovna aut, kol a skútrů. Skvělý 18jamkový Golf Club Pevero 30 km.

Další služby

Cca 300 m od hotelu je lékařská ambulance, nejbližší lékárna: cca 5 km.

Pláž

Hotel se nachází asi 300 m od jedné z nejkrásnějších pláží ostrova s bělostným pískem, spiaggia di Marinella. Od bazénu k ní vede pěší stezka udržovanou zahradou a parkem, pláž je široká a vybavená polohovacími křesílky, lehátky a slunečníky za poplatek (€ 8/ks/den), možnost zapůjčení pláž. osušek za poplatek (€ 3/každá výměna)

Poplatky na místě

POVINNÉ: Pobytová taxa: € 2/osoba/den - pobytovou taxu neplatí děti do 11 let. (změna ceny pobytové taxy vyhrazena)

Speciální nabídky

SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU:
15 % z ceny ubytování při objednání do 29. 2. 2024
10 % z ceny ubytování při objednání do 31. 3. 2024
10 % z ceny ubytování pro pobyty od 7. 9. 2024 při objednání do 30. 6. 2024
Sleva 7=6 (7 nocí za cenu 6) z ceny ubytování po celou sezónu. Sleva 7=6 nelze kombinovat se slevami FM.

Základní cena zahrnuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, služby delegáta (od 29.5. do 5.10.2024).
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, služby delegáta (od 29.5. do 5.10.2024).

Základní cena nezahrnuje

  • Pojištění

Informace o zájezdu

Pořadatel: SARDEGNA TRAVEL s.r.o., IČ 27112063.
Název hotelu dle pořadatele: Colonna Beach Hotel Marinella ****
Lokalita dle pořadatele: Sardinie, Golfo di Marinella
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Colonna Beach Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 588 860
dnes 8–19 h

Hodnocení

28. nejlepší hotel v destinaci Sardinie

3/ 5 5 recenzí

Wosecek září 2019 Výborná poloha hotelu.. Lokalita je na okraji oblasti Costa Smeralda, takže stačí si pujčit na pár dní auto.... celá recenze

cestovatel září 2017 Nepovedená dovolená. Dovolenou, kterou avizuje CK neodpovídala skutečnostem. Hotel leží v kopci a uvedení "na pláži" je zcela v rozporu se skutečností.... celá recenze

Martin srpen 2017 Pěkná pláž a bazén, špína v koupelně a nevalná strava. Pokud bychom neměli auto a nevyráželi do okolí, včetně restaurací, nebyla by to povolená dovolená co do hotelu, jídla a prostředí.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací

Nezávazná objednávka

Colonna Beach Hotel Marinella
    Itálie, Sardinie, Golfo di Marinella

Cena
36 267 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 588 860

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
36 267 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 490 Kč