Conrad Koh Samui Hotel Resort

  Thajsko, Ko Samui, Taling Ngam Beach

CONRAD KOH SAMUI

    Thajsko, Ko Samui, Koh Samui
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poznámka

U vánočních a silvestrovských pobytů si některé hotely účtují povinný příplatek vánoční a silvestrovské galavečeře - informace si prosím ověřte v CK.

Poloha

Tento nový luxusný resort se nachází na jihozápadním cípu ostrova Koh Samuj, ve stráni s krásným výhledem na úžasné písečné pláže a dechberoucí západy slunce.

Vybavení hotelu

V resortu se nachází 80 volně stojících vil s vlastním bazénem a bezkonkurenční úrovní luxusu a pohodlí, restauraci 'Jahn' nabízející pokrmy thajské kuchyně, lounge & bar 'Glow' servírující lahodné koktejly a kvalitní lihoviny v okázalém prostředí restaurace 'Zest' nabízí pokrmy místní i mezinárodní kuchyně, dále bar & gril 'Azure' a soukromý vinný sklípek. V resortu je dále k dispozici luxusní SPA centrum, fitness centrum a jóga pavilon, potápěčské a jachtařské centrum, 120m dlouhé přístavní molo, dětský klub, obrovský infinity bazén, 2 obchody, knihovna.

Vybavení pokoje

Vily jsou prostorné, stylově zařízené, vybavené originálními uměleckými díly a artefakty, koupelnou s vanou, dešťovou sprchou a kvalitní toaletní kosmetikou, kávovarem espresso, minibarem, dokovací stanicí pro iPod, SAT TV, vysokorychlostním přístupem k internetu, terasou s bazénem a úchvatným výhledem na záliv.

Kategorie ubytování
• 65 Oceanview Pool Villas s jednou ložnicí
• 14 Oceanview Pool Villas se dvěma ložnicemi
• 1 Conrad Royal Oceanview Pool Villa

Sport a zábava

Fitness, jóga, vodní sporty, výlety na okolní ostrovy, lázeňské služby.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Conrad Koh Samui Hotel Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 619 598
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-conrad-koh-samui-ko-samui-thajsko-z1619598/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací