Hotel Adeo Alpin Zederhaus

Rakousko, Korutany, Katschberghöhe

COOEE Alpin in Zederhaus

  Rakousko, Korutany, Lungau / Obertauern, Salcbursko, Katschberg / Aineck, Katschberghöhe
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu a vzdálenost ke sjezdovkám
Moderní adeo ALPIN Zederhaus, dokončený v lednu 2016 (Hotel postavený lyžařskými megahvězdami (Hermann Maier, Rainer Schönfelder) se nachází přímo v centru vesničky Zederhaus. K dispozici je bezplatná lyžárna s vyhřívanými a uzamykatelnými lyžařskými boxy. Hotel je ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku, cykloturistiku a lyžařské túry v údolí Zederhaus. V hotelu najdete restauraci, bar, neplacené soukromé parkoviště, a bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách. Domluvíte se anglicky, německy. Přijímají platební karty Maestro, Visa und MasterCard.
Lyžařský areál Lungau - Großeck/Speiereck cca 11km, je dostupný bezplatným skibusem zhruba za 20 minut. Autobusová zastávka se nachází přímo před hotelem. Lyžařská oblast Katschberg je vzdálena 20 km nebo 20 minut jízdy autem, Ski Amadé Flachauwinkl 22 km a lyžařská oblast Obertauern leží 39 km odsud.
Popis pokojů a vybavení
Celkem 60 pokojů, Všechny pokoje mají satelitní TV s plochou obrazovkou a koupelnu se sprchou, fénem a bezplatnými toaletními potřebami, balkon.
U rodinného pokoje platí všechny ubytované osoby plnou cenu.
Stravování
Polopenze: Snídaně formou bufetu, večeře serfírovaná nebo výběr z menu, salátový bufet
Wellness
bio sauna (50° C), finská sauna (90° C), fitness
Seminář
Seminární místnost – max. 70 os. (stoly, židle)
Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Adeo Alpin Zederhaus
Vzdálenost od sjezdovky: 10000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 204 026
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-cooee-alpin-in-zederhaus-korutany-rakousko-z1204026/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací