Corail Hotel

  Maroko, Marakeš (Marrakech)

Corail Hotel

    Maroko, Marakes
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Vítejte v hotelu Corail Hotel v oblasti Marrakesh. Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici 2 výtahy, klimatizace, recepce a vstupní hala. The staff in this hotel speaks English, Arabic and French. Z hotelu je dostupné divadlo (200 m), vlaková zastávka (850 m), Mosquee Koutoubia (2 km), Palais Badii (4 km) a Palais Bahia (3 km). Z hotelu se snadno dostanete ke do středu města, stání taxíků, k barům a restauracím, supermarketům, turistické informace a autobusovým zastávkám. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí nabízíme tyto služby: pokojovou službu, služby prádelny, žehlení a domovníka zajišťujícího služby. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Recepční hodiny: 24hodinová služba.

Stravování:

Snídaně je formou kontinentální kuchyne a podáváme ji od 07:00 - 10:00. Polopenze: Polopenze zahrnuje snídani a večeři.

Sport a volný čas:

Hráči golfu mají příležitost zahrát si na nejbližším golfovém hřišti, vzdáleném 4 km od hotelu.

Další informace:

Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 183 371
dnes 8–19 h

Maroko

Maroko je perlou přírodních zajímavostí a tradiční kultury na pomezí západního světa, exotiky, orientu a hlavně islámu. Náboženství je v této zemi Maghrebu nejvíce benevolentní, a proto lze využít otevřenosti místního prostředí k cestovatelským toulkám. Nejvíce lákavé jsou místní přírodní kontrasty několika biomů subtropického pásu naší planety. Na jih země zasahuje nekompromisně největší světová poušť Sahara. Směrem na sever přechází ve Vysoký Atlas s nejvyšší horou země Džabal Tubkal se svými 4 167 m n. m. Díky vysoké nadmořské výšce je Atlas v zimě pokryt sněhem. Přes Nízký Atlas se dostáváme k úrodným nížinám středomořského a atlantského pobřeží. Centra kultury a pamětihodností v Maroku jsou zejména vnitrozemský Marrákéš, hlavní město Rabat a pobřežní Agadir nebo Casablanca. Maroko je zemí poznání, přírodních krás a svérázné kultury.

Povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.

Maroko - více informací