Hotel Coral Hills Resort Sharm El Sheikh

  Egypt, Sharm El Sheikh, Ras Om El Sid

5/5

Coral Hills Sharm El Sheikh

    Egypt, Sharm El Sheikh, Ras Om El Sid
Tento hotel není aktuálně v nabídce
ÚVOD:

Coral Hills je 3 * resort, který si zakládá především na relaxaci a pohostinnosti vlastní Egyptu. Nachází se na vrcholu útesu Ras Um El Sid, u jedné z nejkrásnějších potápěčských lokalit vůbec. Toto místo umožňuje hostům hotelu Coral Hills užívat si slko, krásnou pláž a teplé moře s množstvím ryb a korálů, zda poznat kouzlo Sharm El Sheik.
Resort sestává ze vstupní haly s recepcí, vedlejších budov, hlavní restaurace, pool baru, lobby baru a beduínského stanu, kde si hosté mohou vychutnat vodní dýmku, 2 venkovních velkých bazénů, včetně dětské části (lehátka, slunečníky a osušky zdarma). Pláž se nachází asi 3 minuty cesty shuttle busem.
Standardní dvoj lůžkové pokoje mají možnost 2 přistýlek. Účelně zařízené pokoje disponují klimatizací, balkonem nebo terasou, mini ledničkou, SAT / TV, WC / koupelnou s vysoušečem vlasů a trezorem.
Klienti mohou využívat služby: dětský klub a hřiště, fotbalové a basketbalové hřiště, animační programy, herní místnost a billiard, nákupní zóna, Spa & Health Club, potápěčské centrum, wifi za poplatek.

LOKALIZACE:

Letiště Sharm El Sheikh - cca 25 km
Centrum naama Bay - cca 10 km

PLÁŽ:

cca 900 m od hotelu
písčitá (doporučujeme obuv do vody)
hotel nabízí shuttle bus

UBYTOVÁNÍ:

max. obsazenost 2 LI + 2 přistýlky
klimatizace
mini chladnička
trezor
SAT / TV, telefon
WC / koupelna + fén

STRAVOVÁNÍ:

all inclusive

MOŽNOSTI VYŽITÍ:

2 venkovní bazény
dětský klub a hřiště
fotbal
basketbal
billiard
nákupní arkáda
zábavné animační programy
Spa, fitcentrum
potápěčské centrum

Názor pořadatele:

pro všechny věkové kategorie a klienty, kteří si chtějí užít pohodu a klid

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Coral Hills Resort Sharm El Sheikh ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 842 924
dnes 8–19 h

Hodnocení

10. nejlepší hotel v destinaci Sharm El Sheikh

5/ 5 3 recenzí

Wendy srpen 2018 Za ty peníze ideál. Celkově jsme byly spokojeny. Až na program all inclusive , který u nápojů velmi drhl. Shuttle bus super a celkově zaměstnanci byl... celá recenze

Gabriela březen 2018 Recenze - Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sid. Úroveň hotelu, vzhled hotelu, pokoje a celkový dojem je naprosto úžasný.... celá recenze

Iveta červenec 2017 Spokojenost. naprostá spokojenost, čistý, útulný, klidnější hotel, čisté bazény s neskutečně teplou vodou... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací