Oberleitner Silvia Sport Hotel

  Rakousko, Tyrolsko, Going am Wilden Kaiser

Cordial Familien & Sporthotel

    Rakousko, Vorarlbersko, Going
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel

Cítíte se jako rodina v domácnosti

Umístění a vzdálenost

Centrum: Chůze 2 km, Veřejný krytý bazén: Ellmau 3 km, Obchod s potravinami: Chůze 1 km, Nákupy: Chodit 200 m, Vlakové nádraží: St. Johann 8 km, Autobusová zastávka: Going 1,5 km, Letiště: Innsbruck 88 km , Ledovec: Kaprun 100 km, středisko Nadmořská výška: 780 m, Veřejný venkovní bazén / jezero: 2,5 km, Lyžařský vlek: 300 m, Golfové hřiště: cca 800 m.

Obecná zařízení

Recepce, úschovna zavazadel, recepce, hala / lobby, internetový koutek: zdarma, WLAN: zdarma, úschovna jízdních kol, výtah, parkování: zdarma, podle dostupnosti, snídaně, terasa, nekuřácký objekt, pivo Zahrada, Zahrada, Trávník, Deštníky: zdarma, Lehátka: zdarma.

Vybavení pokojů

Dětská postýlka k dispozici jako přistýlka ve všech typech pokojů, vana / sprcha / WC, Fén na vlasy, Župan na požádání: zdarma, Papuče na požádání: zdarma, Balkon / Terasa: platba na místě, rádio, telefon, kabelová TV, WLAN: zdarma, nekuřácký.

Typy pokojů a apartmánů

2-4 lůžka / sprcha / WC, Standard, Kuchyňský kout, některé s balkonem, 24 - 35 m2, 2-4 lůžka / sprcha / WC,, Balkon nebo terasa, částečně kuchyňka, 30 - 45 m2.

Fitness a wellness

Krytý bazén: 10 x 5 m, parní lázeň, sauna, relaxační místnost.

Fitness a Wellness služby na místě

Beauty Centre, Masáže.

Stravování

Snídaně, Snídaně formou bufetu: luxusní.

Aktivity

Stolní tenis.

Děti

Dětská postýlka; Playroom, Pronájem hraček, Dětská židle.

Domácí mazlíčci

Na vyžádání, Euro 15, - za den, platí se na místě bez jídla.

Smíšený

Kreditní karty: Debit Card / EC Card, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Přístupnost pro vozíčkáře: Ne, Příjezd od: 15:00 hodin, Odjezd do: 10:00 hodin.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Oberleitner Silvia Sport Hotel ****
Vzdálenost od sjezdovky: 10 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 337 307
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací