Hotel Cosmopolitan Golf & Beach Resort

  Itálie, Toskánsko, Tirrenia

COSMOPOLITAN GOLF & BEACH RESORT - golf

    Itálie, Toskánsko, Tirrenia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

3-hvězdičkový Cosmopolitan Golf & Beach Resort je umístěn jen 7 km od Basilica di San Pietro Apostolo, PalaAlgida a Stazione Marittima. Resort byl otevřen v roce 2003 a nabízí pohodlné pokoje.

Vybavení pokoje

Cosmopolitan Golf & Beach Resort disponuje 42 apartmány, které jsou buď tří nebo dvoupokojové. Všechny mají balkon nebo terasu. Mezi základní vybavení každého apartmánu patří kuchyňský kout, TV, SAT, internet, WIFI, koupelna, WC, obývací část, ložnice, klimatizace.

Stravování

Každé ráno se podává bufetová snídaně v hotelové restauraci. Hosté jsou také vítáni v baru v hale, kde mohou relaxovat s nápojem.

Pláž

Hotel má snadný přístup na písčitou pláž ve městě Tirrenia.

Poznámka

Zajímavá místa v okolí:
Fortezza Nuova (8,8 km)
Katedrála v Livornu (9,2 km)
Historické královské sídlo a muzeum Museo Nazionale di Palazzo Reale (12 km)
Národní muzeum San Matteo (12,4 km)
Náměstí Piazza dei Cavalieri (12,4 km)
Baptisterium v Pise (12,5 km)
Katedrála v Pise (12,5 km)
Šikmá věž v Pise (13 km)

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Cosmopolitan Golf & Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 303 604
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací