Hotel Coupels Negril Resort

Jamajka, Cornwall, Negril

Couples Negril

    Jamajka, Surrey, Kingston
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel má 234 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V hotelu se nachází restaurace, jídelna a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci, ventilátor, obývací část, kuchyň a koupelnu. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná kingsize manželská postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Také je zde sejf a minibar. Lednička a varná konvice/kávovar patří také k základnímu vybavení. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). Koupelny mají sprchový kout a vířivou vanu. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan.

Sport/aktivity

Objekt má bazén a venkovní bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V hotelu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal a golf. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, jízda na šlapadlech, jízda na kánoi, plachtění, jízda na katamaránu, jízda na kajaku, šnorchlování, potápění a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, jóga a aerobik. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, kosmetický salon, masáže a solárium. V nabídce je animační program, živá hudba a diskotéka.

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Je možné připravit dietní jídla. Hotel nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Coupels Negril Resort
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 183 170
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-couples-negril-surrey-jamajka-z1183170/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací