Cristal Ballena Boutique Hotel & Spa

  Kostarika, Puntarenas sever, Puntarenas

Cristal Ballena

    Kostarika, Puntarenas sever, Puntarenas
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Tento hotel pochází z roku 2005. Objekt má 18 pokojů. Je zde hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, snídaňový salónek a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí pokojovou službu a prádelnu.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také mini lednička a varná konvice/kávovar. Dále zde je pračka a sada na žehlení. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem.

Sport/aktivity

Hosté mají přístup do venkovního bazénu. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V hotelu lze trávit volný čas různě. Je zde jízda na koni, potápění, fitness studio a spa a za poplatek parní lázeň a masáže. Pro děti jsou připraveny hry a mnoho dětských zábavních aktivit.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také speciální nabídky stravování.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 252
dnes 8–19 h

Kostarika

Kostarika, středoamerická země, je nazývána malým rájem na zemi. Kryštof Kolumbus pojmenoval tuto zemi jako „bohaté pobřeží“, v překladu Costa Rica. Země si své poklady dodnes chrání a je zde vybudován propracovaný systém ochrany přírody. Pokud chcete vidět překrásnou přírodu, mnoho exotických zvířat, pláže s černým i bílým pískem, nenajdete lepší místo. Země má malou rozlohu, ale najdete zde nedotčené pralesy, vodopády, činné sopky, čtyřtisícové hory, jezera a nádherné pláže – rozhodně se zde nebudete nudit. I během pobytu máte možnost vybrat si z široké nabídky výletů do národních parků, procházky deštnými pralesy, potápění, surfování a šnorchlování. Je to bezpečná země, nemá ani armádu. Kostaričané jsou velmi přátelští, rádi se návštěvníkům svou krásnou zemí chlubí, a kamkoliv přijedete, budou se na vás usmívat. Počasí je zde příjemné, nejvhodnější doba pro cesty je od prosince do konce dubna (místní léto). Pobřežní oblasti jsou mnohem teplejší než střed země, průměrné teploty u pobřeží Karibiku jsou kolem 30 ˚C, u Tichomořského pobřeží dosahují teploty 33 ˚C.

Kostarika - více informací