Crown Resorts Elamaris Hotel

  Kypr, Protaras, Pernera

Ela Maris Hotel APTS.

    Kypr, Protaras
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Velmi pěkný hotel apartmánového typu.

Přehled

ubytování apartmánového typu velmi oblíbené u rodin s 1-2 dětmi výborná vybavenost a kvalita služeb snadná dostupnost okolních míst

Stručná poloha

písečná pláž cca 300 m nákupní možnosti v přímém okolí městečko Paralimni 5 km mezinárodní letiště 40 km

Poloha

3 * apartmánový resort řadící se do hotelového řetězce Crown Resort se rozléhá ve středisko Protaras. Od písečné pláže je vzdálený 300 m. V bezprostředním okolí se nabízí nákupní možnosti v tradičních obchůdcích, restaurace, bary aj. Rušnější městečko Paralimni je vzdáleno 5 km, mezinárodní letiště cca 40 km (doba transferu cca 45 min). U hotelu je autobusová zastávka místní dopravy, kterou se snadno dopravíte do okolních zajímavých míst.

Vybavení hotelu

areál je tvořen 2 hlavními vícepatrovými budovami obklopujícími centrální část s bazénem. Celková kapacita zařízení je 174 apartmánů a studií. Hostům je k dispozici elegantní vstupní hala s recepcí a lobby s barem. Ke stravování Vám poslouží hlavní restaurace, další á la carte grill and tavern restaurace, venkovní snack pool restaurace. K posezení Vám bude k dispozici vnitřní i venkovní bar a kavárna. Hotel disponuje kongresovým sálem s kapacitou až 100 osob. Nechybí společenská místnost, WiFi připojení ve společných prostorách je zdarma. Venkovní část nabízí hlavní sladkovodní bazén, dětské brouzdaliště a sluneční terasu s lehátky a slunečnáíky (zdarma, na pláži za poplatek), dále dětské hřiště, tenisový kurt, stolní tenis, kulečník. Hotel rovněž pořádá společenské večery s živou hudbou. Vodní sporty na pláži (včetně výuky potápění, lze sjednat na recepci). Parkování pro hotelové hosty je samozřejmostí.

Vybavení pokoje

do hotelové nabídky patří vkusně zařízené 2lůžkové pokoje/apartmány s možností 1 přistýlky a rodinné apartmány pro 4 osoby. Všechny mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, kuchyňský kout se základním vybavením, SAT-TV, rádio, minilednici, trezor a balkon s venkovním nábytkem (výhled na moře za poplatek).

Pokoj pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.

vkusně a účelně zařízené pokoje/apartmány pro 2 osoby s možností 2 přistýlek mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, kuchyňský kout se základním vybavením, SAT-TV, rádio, balkón (výhled na moře za poplatek), možnost sjednat pokoje s 1 samostatnou ložnicí.

Stravování

polopenze formou bohatého bufetu nebo all inclusive (snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne teplý a studený snack, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby po celý den). Přesná místa a časy stravování Vám budou sděleny po příjezdu. U večeří může být vyžadováno formálnější oblečení.

Názor CK

předností hotelu je výborná poloha a nádherná pláž s jemným pískem, která je díky pozvolnému vstupu do moře vhodná i pro děti. Výhodou je i možnost stravování přímo v hotelu a možnost ubytování v rodinných pokojích pro 4 osoby. Oceňujmeme rovněž vybavenost a kvalitu služeb a v neposlední řadě snadnou dostupnost zajímavých míst lokality.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Crown Resorts Elamaris Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 054 564
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-ela-maris-hotel-apts-protaras-kypr-z2054564/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací