Crowne Plaza Hollywood Beach Hotel

  USA, Florida, Hollywood Beach

Crowne Plaza Hollywood Beach Hotel

  USA, Florida, Hollywood, Hollywood Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecný popis

Crowne Plaza Hollywood Beach resort hotel byl uvedený do provozu v roce 2007 a je právem nazýván „novou hvězdou“ v blízkosti Fort Lauderdale a Hollywood Beach. Leží v blízkosti pláže (cca 250 metrů přes hlavní silnici),nedaleko North Miami Beach a mezinárodního letiště v Miami. Tento resort má 311 moderně a komfortně vybavených pokojů, které Vás jistě překvapí svým vysokým standardem a vybavením. Naleznete zde třeba LCD televizor se satelitními a placenými filmovými kanály, CD přehrávač, kávovar, výrobník ledu, mikrovlnku, ledničku, kosmetický balíček v koupelně, pracovní stůl, připojení WiFi a mnoho dalšího. Každý pokoj má vlastní balkón
s výhledem do vnitrozemí nebo na oceán. Součástí hotelu je restaurace, kavárna, bistro, venkovní bar s grilem, venkovní bazén s lehátky a parkoviště *za poplatek*. Hostům je k dispozici byznysové centrum a posilovna zdarma. Hotel má v nabídce i plážový servis: půjčovna plážových lehátek a podložek, slunečníků či kajaků *služby za poplatek*.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Crowne Plaza Hollywood Beach Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 256 924
dnes 8–19 h

Lokalita

USA

Pro cestování do USA bez víza musí každý cestující, včetně nezletilých dětí, mít vlastní biometrický pas a vyplnit registrační formulář ESTA (https://esta.cbp.dhs.gov ), který je za poplatek.
Zajištění bezvízového vstupu ESTA je povinné také v rámci přestupu (tranzitu) či mezipřistání v USA. Týká se i klientů cestujících do karibských oblastí (jedná se zejména o tyto země: Dominikánská republika, Kuba, Mexiko a Jamajka) s přestupem/mezipřistáním v USA.

USA - více informací