Hotel Crowne Plaza Toulouse

Francie, Midi-Pyrénées, Toulouse

Crowne Plaza Toulouse

    Francie, Midi-Pyrénées, Occitanie, Toulouse
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Elegantní pětihvězdičkový hotel Crowne Plaza Toulouse se nachází v centru města Toulouse, 80 metrů od opery Théâtre du Capitole a 3 km od stadionu Municipal.

Vzdálenosti

Za 5 minut se dostanete ke stanici metra Esquirol. Hotel Crowne Plaza Toulouse je snadno přístupný z letiště Blagnac, které je vzdáleno 15 minut jízdy.

Ubytování

Hotel poskytuje tyto služby: nepřetržitá pokojová služba, pronájem aut, čistírna, prodej vstupenek, novinová služba, recepce a úschovnu zavazadel.

Vybavení a služby

Velice pěkné zařízené pokoje disponují klimatizací, trezorem, minibarem, pracovním stolem, žehlicím prknem, fénem a TV.

Sport a zábava

Hotel nabízí svým návštěvníkům fitness centrum a tenisový kurt

Stravování

Snídaně

Doprava

Letecky

565 656 610 Číslo zájezdu: 995 470
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací