Hotel Crystal Paraiso Verde Resort & Spa

  Turecko, Belek, Bogazkent

5/5

HOTEL CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA

    Turecko, Belek, Turecká riviéra, Bogazkent
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Skvělý resort, těšící se velké oblibě, doslova vybízí ke strávení rodinné dovolené. Je obklopen krásnou zahradou a nachází se v klidné části Beleku, konkrétně v části Bogazkent. Rozkládá se na ploše 42.000 m2 a poslední renovací prošel v roce 2015. Mezinárodní letiště v Antalyi leží ve vzdálenosti cca 40 km, centrum Beleku cca 5 km a nejbližší nákupní možnosti jsou v městečku Bogazkent, které je vzdáleno cca 1 km od hotelu. Doporučujeme klientům všech věkových kategorií, zejména rodinám s dětmi.

Vybavení hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, konferenční místnost, společenská místnost s TV, hlavní restaurace, snack restaurace, plážová restaurace, kavárna/cukrárna, 4 restaurace ala carte (turecká, italská- 1 x za pobyt zdarma oproti předchozí rezervaci, mexická a mořské plody - za poplatek), celkem 6 barů (např. bar u bazénu, bar na pláži, snack bar, lobby bar, atd.), hlavní venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, aquapark se skluzavkami a tobogány, miniklub pro děti, dětské hřiště, animační programy, večerní programy, tělocvična, sauna, pára, vířivka, tenis (osvětlení a pronájem raket za poplatek), šipky, stolní tenis, minigolf, aerobik, vodní aerobik, basketbal, plážový volejbal.

Vybavení pokoje

Standardní dvoulůžkové pokoje s výhledem do krajiny a možností jedné přistýlky jsou vybaveny individuální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, SAT/TV, telefonem, fénem, trezorem, Wi-Fi připojením, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji) a balkonem nebo terasou. Standardní pokoje s možností 2 přistýlek (palandy) jsou k dispozici za příplatek (vybavení je totožné jako u standardních pokojů). Rodinné pokoje s možností až 3 přistýlek jsou k dispozici rovněž za příplatek.

Pláž

Soukromá písčito-oblázková se nachází ve vzdálenosti cca 400 m od hotelu. Vstup do moře je strmější a oblázkový. Pro svoji kvalitu a čistotu byla pláž oceněna modrou vlajkou. Lehátka, slunečníky, matrace, plážové osušky a plážová restaurace jsou k dispozici zdarma.

Stravování

Ultra All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, odpolední káva, čaj, sušenky, místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem

Služby za poplatek

Spa centrum, masáže, bowling, videoherna, biliard, stolní fotbal, osvětlení tenisového kurtu a pronájem raket, lékař, prádelna, internetový koutek, vodní sporty na pláži.

Pláž & plážový servis

Soukromá písčito-oblázková se nachází ve vzdálenosti cca 400 m od hotelu. Vstup do moře je strmější a oblázkový. Pro svoji kvalitu a čistotu byla pláž oceněna modrou vlajkou. Lehátka, slunečníky, matrace, plážové osušky a plážová restaurace jsou k dispozici zdarma.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa- Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště - hotel - letiště- Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA *****
Lokalita dle pořadatele: Turecká riviéra, Bogazkent
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Crystal Paraiso Verde Resort & Spa *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 582 828
dnes 8–19 h

Hodnocení

16. nejlepší hotel v destinaci Belek

5/ 5 1 recenzí

Jirka K. květen 2015 Fajn dovolená. Hotel odpovídal popisu, personál byl velice ochotný, ale ne podlézavý. Prostředí čisté, všude dost zeleně. Dostatek lehátek u bazé... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA
    Turecko, Belek, Turecká riviéra, Bogazkent

Cena
21 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 582 828

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
21 980 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč