Hotel Crystal Rocks Bungalows Famagusta

  Kypr, Famagusta

4/5

Crystal Rocks

    Kypr, Famagusta, Severní Kypr
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

vlastní aquapark pro děti i dospělé stravování v hotelu možnost ubytování až 4 osob

Stručná poloha

u menší písečně-oblázkové pláže nákupní možnosti v blízkém okolí středisko Famagusta 15 km mezinárodní letiště 50 km

Poloha

menší hotelový komplex rodinného charakteru leží u malé písečně-oblázkové pláže v poklidné lokalitě vzdálené od centra turistického letoviska Famagusta cca 15 km. Nákupní možnosti najdete v blízkém okolí hotelu. Mezinárodní letiště je vzdáleno 50 km (doba transferu cca 1 hod.).

Vybavení hotelu

komplex několika nižších budov bungalovů a vilek je vsazen do hezké udržované zahrady. Hostům je k dispozici recepce s lobby, bufetová restaurace, venkovní snack bar, WiFi připojení ve společných prostorách (poplatek). Venkovní část se pyšní dvěma bazény, odděleným dětským bazénem a chloubou hotelu je i menší vlastní aquapark pro děti i dospělé (v provozu v letních měsících). Lehátka a slunečníky v areálu bazénů i na přilehlé pláži jsou hostům k dispozici zdarma, osušky za poplatek. Nechybí soukromé parkoviště (rovněž zdarma).

Vybavení pokoje

jednoduše a účelně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností 1-2 přistýlek jsou rozmístěné v patrových bungalovech a vilkách, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, centrální klimatizaci, telefon, SAT-TV, minilednici, balkón nebo terasu (výhled se liší dle umístění pokoje). Na vyžádání lze sjednat pokoj mezonetového typu.

Pokoj pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.

pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, centrální klimatizaci, telefon, SAT-TV, minilednici, balkón nebo terasu (výhled se liší dle umístění pokoje).

Stravování

all inclusive-plná penze formou bufetu, během dne snack občerstvení, rozlévané místní nealkoholické a alkoholické nápoje během celého dne. Přesné časy a místa stravování Vám budou sděleny po příjezdu.

Názor CK

příjemný menší hotelový komplex obklopen zelení skýtající dostatek služeb ke strávení příjemné dovolené. Vhodný i pro rodiny s dětmi.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Crystal Rocks Bungalows Famagusta ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 177 723
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Famagusta

4/ 5 99 recenzí

HankaK. říjen 2019 HanaK.. Naprosto skvělá dovolená. Užili jsme si klid a pohodu, dobré jídlo. Byli jsme rádi za malý komplex bungalovu, nejsme zastánci velk... celá recenze

Antonín září 2019 Celkem pohoda. Rozhodnutí na poslední chvíli, manželka byla 6.8.2019 na operaci žlučníku. Ano, hotelový komplex měl již něco za sebou, ale ubyto... celá recenze

Jitka a Luděk a čtyři další přátelé září 2019 Nevěřte všemu, co se píše. Obávám se, že všichni, kteří dali tomuto hotelu nižší známku než 7,5 jsou buď rozmazlení nebo navedení konkurencí. Alespoň na tom ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-crystal-rocks-famagusta-kypr-z2177723/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací