Hotel Morgado Golf & Country Club

  Portugalsko, Algarve, Portimão

MORGADO GOLF & COUNTRY CLUB - golf

    Portugalsko, Algarve, Portimão
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento krásný hotel se nachází mezi pláží Portimo a horami Monchique. Tento hotel je součástí luxusního resortu Morgado do Reguengo. Resort obklopují 2 golfová hřiště Morgado Golf a Golf Alamos. Vzdálenost alvor : 14 Km, Portimao : 10 Km.

Vybavení hotelu

Bar, Recepce otevřená 24 hodin denně, Zahrada, Nekuřácké pokoje, Pokoje/zařízení pro tělesně postižené, Výtah, Trezor, Zvukotěsné pokoje, Topení, Design Hotel, Úschovna zavazadel, Obchody v hotelu, Klimatizace, Restaurace (formou bufetu), Snack Bar, Sluneční terasa.

Vybavení pokoje

CS Morgado Golf Hotel nabízí prostorné, moderní ubytování, vkusně zařízené a poskytuje velice příjemnou atmosféru. Všechny pokoje jsou situovány na Golf Morgado hřiště, což většinou zaručuje uklidňující výhled.
Standardní pokoje mají 40m2 a nacházejí se v prvním patře. Superior pokoje mají 40m2, vlastní balkon a jsou umístěny v přízemí. Deluxe pokoje mají 55m2 a vlastní balkon. Nachází se v přízemí a prvním patře, jsou ideální pro pár s dítětem nebo pro dvě dospělé osoby.

Sport a zábava

Golfové hřiště, Pěší turistika, Jízda na kole, Venkovní bazén (sezónní).
MORGADO DE REGUENGO
Dvě osmnáctijamková hřiště Morgado a Alamos se rozkládají v úchvatném prostředí panenské přírody a vynikají náročností, nutností precizní hry a okouzlujícími výhledy.
Golfové hřiště Morgado měřící 6399 metrů patří mezi nejdelší v oblasti. Jeho charakteristickým rysem jsou velké greeny, které vyžadují perfektní puttování. Hru ztěžuje také občasný vítr a hluboké písečné bunkery. Krásné výhledy na golfové hřiště nabízí skvěle umístěná, prostorná klubovna.
Álamos Golf Course se nachází v překrásném prostředí panenské přírody a vzrostlých stromů. Hráčům nabízí zvlněné fairwaye, různorodé jamky a členité greeny, které prověří úroveň Vaší hry.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Morgado Golf & Country Club ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 764 191
dnes 8–19 h

Lokalita

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací