Sao Rafael Suites Hotel NAU

  Portugalsko, Algarve, São Rafael

CS SAO RAFAEL SUITES - golf

    Portugalsko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Nově postavený luxusní designový hotel má výbornou polohu uprostřed residenční čtvrti Sao Rafael nedaleko překrásné stejnojmenné pláže. Celá oblast je posetá krásnými bílými domky, které kontrastují s modří oceánu.

Vzdálenost od letiště ve Faru: 30km

Vybavení hotelu

Krásný moderní design na Vás zde dýchne na každém kroku. Elegance a kvalita je krédem tohoto hotelu. V hotelu najdeme vstupní halu s recepcí, panoramatické výtahy, restauraci, bar a konferenční místnosti. Na pláži Sao Rafael, vzdálené od hotelu cca 8 minut chůze se nachází hotelová restaurace s překrásným výhledem na okolní skalnaté scenérie.

Vybavení pokoje

Hotel nabízí ubytování v pokojích a apartmánech, z nichž všechny jsou opatřené balkonem. Všechny pokoje jsou klimatizované, mají telefon s přímou volbou, televizi, koupelnu s fénem, ledničku a malou kuchyňku. Pokojový servis funguje 24 hodin denně.

Stravování

Snídaně formou švédských stolů, obědy a večeře výběrem z menu.

Pláž

Bílá písečná, 600 metrů od hotelu.

Sport a zábava

Tři bazény (venkovní, vnitřní, dětský), zdarma osušky, lehátka a slunečníky, fitness centrum, lázně a tenisový kurt. V sezóně zde probíhají animační programy, pro děti 3-11 let je zde otevřený dětský klub. Milovníci golfu mohou trénovat putt na místním greenu s 18 jamkami, na hřišti Salgados Golf je klientům hotelu poskytována sleva a zdarma Vás tam doveze hotelový autobus.

Náš názor

Tento velmi moderně zařízený hotel doporučuji všem náročným milovníkům designu a vytříbeného vkusu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sao Rafael Suites Hotel NAU *****
Typ pláže: špatný přístup, písčitá
Vzdálenost od pláže: 550 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 598 237
dnes 8–19 h

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací