Hotel Cyprus Villages Traditional Houses

  Kypr, Larnaca, Tochni

Cyprus Villages Traditional Ho

    Kypr, Jižní Kypr, Larnaca, Tochni
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Vítejte v hotelu Cyprus Villages Traditional Houses Kalavassos v oblasti Kalavasos. Hotel je situován 7 km od písčité pláže. Nejbližší město je Limassol (30 km). Další města: Lefkosia (55 km), Larnaca (45 km). Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici minimarket, recepce a klimatizace. Pro hosty, kteří chtějí být mobilní, lze sjednat vypůjčení kola či automobilu. Personál v tomto hotelu mluví německy a anglicky. K dispozici je sezónně otevíraný . U bazénu jsou zdarma k dispozici slunečníky a lehátka. Vzdálenosti z hotelu: Amathus, Limassol (30 km), obchodům (30 km) a Govenors Beach (7 km). Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí směnárnu. Recepční hodiny: 08:00 - 18:00. Hotel nabízí zasedací místnost.

Další informace:

Přijímáme tyto platební metody: Visa, American Express a Euro/Master. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Cyprus Villages Traditional Houses ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 7000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 080 434
dnes 8–19 h

Lokalita

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací