Hotel Sokol Resort

  Řecko, Kréta, Plakias

3/5

Sokol Resort

    Řecko, Kréta, Kréta - jih, Kréta - Rethymnon, Plakias
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Příjemný hotelový komplex v blízkosti nádherné písečné pláže Damnoni Bay se skládá z hlavní budovy a několika dalších vedlejších budov umístěných v pěkné zahradě, odkud se klientům nabízí krásný výhled na celou zátoku se sytě modrým křišťálovým mořem. Nádherné koupání najdete na proslulé pláži Damnoni, která je vzdálená příjemnou procházkou 350 m (lze využít i hotelový minibus), kde jsou lehátka se slunečníky zdarma a najdete zde i bohatou nabídku vodních sportů za poplatek. Několikrát denně sem připlouvá menší loď, lze tedy navštívit i blízké pláže v Preveli nebo v 3 km vzdáleném letovisku Plakias. Nově renovovaný hotel nabízí vstupní halu s recepcí, Wi-Fi připojení v celém areálu hotelu zdarma, restauraci, terasu s venkovním posezením, bar u bazénu, kde si můžete vychutnat osvěžující drink a bazén s lehátky a slunečníky zdarma. Pobyt si také můžete zpestřit příležitostnými denními i večerními programy, sportovně zaměření klienti mohou využít nabídku trekkingu v okolních horách, canyoningu, safari na džípu nebo čtyřkolkách, cyklistiku a horolezectví. Autem nezapomeňte navštívit největší archeologické naleziště na Krétě v Gortyně, druhý největší mínojský palác Faistos, nebo pláž v Malale, kterou proslavili stoupenci hippies. Hotel s kvalitními službami v krásném zálivu Plakias obklopený majestátními horami s okolní panenskou přírodou, která jakoby zázrakem zůstává nedotčena doporučujeme klientům, kteří si chtějí užít dovolenou v tradičním řeckém prostředí, poznávat krásy ostrova s návštěvou horských vesniček a zaplavat si v jiskřivě čistém moři.

Ubytování

Renovované dvoulůžkové pokoje superior s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, telefon, sejf, fén, koupelna, balkon nebo terasa.

Stravování

All inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci, odpolední občerstvení u bazénu, neomezená konzumace místních nealkoholických a alkoholických nápojů (10.00-22.00). Bohatý výběr pro vegetariány a vegany.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sokol Resort ****
Typ pláže: písčito - oblázková, molo
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 268 573
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 12 recenzí

Naďa září 2022 Již nikde více. Nikdy více Resort Sokol - velké zklamání za ty peníze - v žádném případě neodpovídá "All Inclusive" . Pár destinací v Řecku jsem n... celá recenze

Pepek září 2022 Pepek. Nejsem žádný náročný turista, který si potrpí na luxus. Nikdy jsem nepsal recenzi, ale až teď jsem se rozhodl napsat, jak to tam s... celá recenze

Ivana září 2022 Resort Sokol. Jednoznačně nedoporučuji pobyt v tomto hotelu českým občanům. Uvedené 4 hvězdičky absolutně neodpovídají !!!... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sokol-resort-kreta-recko-z2268573/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací