Hotel Das Alpenwelt Resort

  Rakousko, Salcbursko, Wald im Pinzgau

Das Alpenwelt Resort ****s

  Rakousko, Oberpinzgau, Salcbursko, Wald im Pinzgau, Wildkogel / Neukirchen
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Umístění a vzdálenosti

Centrum: Přímo v centru Königsleiten, Obchod s potravinami: Königsleiten 500 m, Nakupování: Königsleiten 300 m, Vlakové nádraží: Krimml 15 km, Letiště: Innsbruck 88 km, Resort Nadmořská výška: 1600 m, Lyžařská oblast / lyžařský vlek: Dorfbahn Königsleiten 50 m, Ski in / Ski out: Ano (s dobrým sněhovým stavem), Hotely v srdciSHOP (Suvenýry, exkluzivní móda, vinotéka atd.), Nachází se hned vedle výtahu.

Stravování zahrnuto

Polopenze plus, snídaně formou bufetu: s ukázkovou kuchyní

Zahrnuté aktivity

Posilovna: 16 let.

Děti

Dětská postýlka: Pouze na vyžádání, podle dostupnosti, Herna, Půjčovna her, Dětské menu, Dětská židlička, Péče o děti: Sun-Fr, 09:00 do 17:00 vč .. Oběd a nápoje, od 6 měsíců (v hlavní sezóně) od 1 roku), Dětská výbava v pokoji (Přebalovací rohož, plenkové vědro atd.), rychlovarná konvice na vyžádání a podle dostupnosti.

Domácí mazlíčci

Euro 20, - za den (pouze psy), vč. psí potřeby (přikrývky / mísy) za poplatek na místě bez stravy, POUZE na rezervaci, žádný vstup do restaurace, SPA a do dětského světa. není možné ve 2lůžkovém pokoji.

Vybavení pokojů

Dětské postýlky nejsou možné, Sprcha / WC, Fén, Župan na zapůjčení: zdarma, vč. Balkon, ručníky proti sazení SPA, balkon, telefon, kabelová televize: LED plochá obrazovka s budíkem, trezor: zdarma, balkon.

Typy pokojů, apartmánů

2 lůžkové sprchy / WC / balkon, ~ 20 m2, 2 lůžkové sprchy / WC / balkon, typ Deluxe, ~ 23 m2, 2-4 lůžkové sprchy / WC / balkon, dvoulůžkový pokoj Deluxe, přistýlky, max. 2 dospělí a 2 děti do 10,9 let, ~ 23 m2, 2-3 lůžkové sprchy / WC / balkon, dvoulůžkový pokoj Deluxe, Extra, max. 2 dospělí a 1 dítě do 15,9 let, ~ 23 m2, 5 lůžek 2 místnosti FU, sprcha / WC / balkon, min. 2 dospělí a 2 děti, max. 2 dospělí a 3 děti do 10,9 let, Suite nebo rodinný rodinný pokoj se spojovacími dveřmi, ~ 50 m2.

Zahrnuto do oblasti fitness a wellness

Wellness zóna: unikátní koupání

Fitness a wellness služby na místě

Masáže: pro děti, použití Alpen World Rock Bath

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 755 146
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací