Hotel Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa

  Španělsko, Valencie, Denia

DENIA MARRIOTT LA SELLA GOLF RESORT & SPA - golf

    Španělsko, Costa Blanca
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Marriott La Sella Dania se nachází na pobřeží Costa Blanca, jen 10 min. od centra města Denia a Javea a jejich pláží, v přímé blízkosti národního parku Montgó. Na první jamku hřiště La Sella je to jen 30m z hotelové recepce.Oblast nabízí překrásnou přírodu, dlouhé pláže, romantické přístavy, kosmopolitní centra a kulturní poklady.

Vybavení hotelu

Tento luxusní hotel nabízí svým hostům možnost relaxace v nádherném prostředí a nabízí výběr nejrůznějších aktivit.
Hotel Denia Marriot La Sella vlastní 4 restaurace, Segaria Restaurant je nejexclusivnější restaurací resortu, šéfkuchař Blas Higaldo a jeho mladý dynamický tým připravují sezónní menu sestavená převážně z místních těch nejčerstvějších surovin.Další možností stravování je restaurace Brasserie Montgó, kde připravují typická španělská jídla a speciality středomořské kuchyně, prostředí je neformální,zařízeno ve venkovském stylu. Další restauraci najdete na golfovém hřišti, z terasy je krásný výhled na fairwaye. A v neposlední řadě je nutné zmínit L´Espigó Restaurant, která se nachází přímo na pláži.

Vybavení pokoje

Hotel Marriott La Sella Denia nabízí celkem 178 komfortních pokojů a 8 luxusních junior suit. Všechny pokoje jsou standardně vybavené koupelnou/WC, vysoušečem vlasů, klimatizací/topením, SAT-TV, telefonem s přímou volbou, minibarem, trezorem, wifi připojením k internetu zdarma, detektory kouře.

Stravování

Snídaně formou bufetu, možnost dokoupení polopenze či plné penze.

Sport a zábava

Hotel Denia Marriot La Sella má vlastní lázně mezinárodní úrovně,které nabízí velký výběr lázeňských procedur, zajímavostí je hydratační Egyptská koupel, úžasné ayurvédské olejové masáže, masáže čínskými lávovými kameny a zábaly ze středomořských řas. Přímo u hotelu se nachází 27-jamkové golfové hřiště La Sella, které přímo sousedí s Národním parkem Montgó.
LA SELLA GOLF COURSE (přimo u hotelu)
Golfové hřiště La Sella je součástí přírodní rezervace Montgó, kde architekt José Maria Olazábal vytvořil jedinečné místo pro hru. Design hřiště je vhodný pro hráče všech úrovní.
Resort rozkládající se v nádherné krajině Denia je součástí přírodní rezervace Montgó. Celé hřiště je lemováno množstvím olivovníků, pomerančovníků, mandloní a píniových hájů. Spolu s příznivými klimatickými podmínkami a nádhernými výhledy na pohoří a moře tak vytváří jedinečné podmínky pro hru. Mezinárodně uznávané hřiště je od roku 2008 sídlem Evropského ženského golfového klubu. Slavný golfový architekt José Maria Olazábal navrhl design, který umožňuje zahrát si na tomto hřišti hráčům všech úrovní.
CLUB DE GOLF BOSQUE (115 km od hotelu)
Jedno z nejlepších golfových hřišť Španělska patří k náročnějším, avšak díky skvělému designu je hratelné i pro méně zkušené hráče.
Golfový klub s tradicí od roku 1975 má ideální polohu pouhých 20 km od Valencie. Hřiště s délkou 6 249 m se rozkládá ve zvlněném terénu, kde nechybí vodní překážky, velmi rychlé greeny a široké fairwaye obklopené písečnými bunkery. Dílo renomovaného architekta Roberta Trenta Jonese Sr. patří mezi nejlepší golfová hřiště Španělska. Hřiště bylo dějištěm významných mezinárodních turnajů Senior PGA, European PGA a dalších.
LA GALIANA GOLF COURSE (60 km od hotelu)
Golfové hřiště La Galiana Golf Course leží v údolí obklopeném pomerančovníky a borovicemi uprostřed chráněné přírodní oblasti. Hřiště nabízí nádherné scenérie. Vzhledem k perfektní údržbě je uznáváno a doporučovány golfisty celé Evropy. Na hřišti je 11 jezer propojených kaskádovitými potoky, spousta bunkrů a široké fairwaye, což zaručuje dokonalý golfový zážitek pro hráče všech úrovní.
EL SALER GOLF COURSE (90 km od hotelu)
Golfové hřiště El Saler hřiště patří mezi stovku nejlepších hřišť na světě. Bylo postaveno v roce 1968 v přírodní rezervaci El Saler na břehu Středozemního moře. Hřiště je velmi rozmanité - při pláži připomíná skotská golfová hřiště, směrem k vnitrozemí je krajina typicky středomořská. Greeny jsou velkorysé, jamky 8 a 17 jsou umístěny u 10 metrů vysoké písečné duny. Mimořádná je závěrečná jamka - jedna z nejkrásnějších závěrečných jamek na světě s fantastickým výhledem na pobřeží. Na hřišti se hrají významné PGA turnaje.
OLIVA NOVA GOLF COURSE (20 km od hotelu)
Golfové hřiště Oliva Nova z dílny Severiana Ballesterose zaujme spoustou vodních překážek, které jsou součástí 15 jamek, a lemujícími písčitými dunami. Hřiště leží přímo u moře a některé jamky jsou vzdáleny od moře pouhých 50 metrů. Fairwaye jsou delší a většina z nich točitá. Na hřišti se hrají významné turnaje. Hřiště ocení jak profesionální hráči, tak hráči běžných úrovní.
VILLAITANA GOLF COURSE (40 km od hotelu)
Golfové hřiště Villaitana se skládá ze 2 hřišť, navrhl architekt Jack Nicklaus v typicky americkém stylu. Severní Levante (par 72, 6612 m, HCP 28/36) je charakterizována úzkými dlouhými fairwayemi s nádherně tvarovanými greeny a krásnými výhledy na Středozemní moře a pohoří Sierra de Finestrat. Spousta bunkrů podél fairwayí je neustálou výzvou. Jižní Poniente (par 62, 3858 m, HCP 28/36) je umístěno na stráni kopce s krásnými výhledy na moře a přilehlé hory. Poniente je kratší a abyste uspěli, musíte perfektně ovládat hru se železy.
ALENDA GOLF COURSE (90 km od hotelu)
Nádherné golfové hřiště na úpatí pohoří Sierra de las Aguilas nabízí dvě různorodé devítky, které vyžadují koncentraci, strategii a přesnost. Alenda Golf Club byl otevřen v roce 1999 a pod jeho designem je podepsán Roland Favrat. Hřiště dlouhé 6257 m se rozkládá na úpatí pohoří Sierra a skýtá nádherné výhledy na Středozemní moře. Prvních devět jamek v mírně zvlněném terénu se širokými fairwayemi je poměrně jednoduchých. Technická druhá devítka vyžaduje koncentraci, strategii a přesnost. Mezi nejobtížnější patří jamky č. 16 a 18. Zajímavé hřiště vhodné pro golfisty všech dovedností.
ESCORPION GOLF CLUB (120 km od hotelu)
Jeden z nejprestižnějších klubů ve Španělsku se nachází v malebném údolí s nádhernými výhledy na pohoří Siera Calderona. Mírně zvlněný terén, pět jezer i strategicky umístěné bunkry jsou zárukou příjemné hry v atraktivním prostředí. Hřiště tvořené třemi samostatnými devítijamkovými hřišti bylo navrženo architektem Ronem Kirbym v roce 1975. Je zasazeno do velmi atraktivní krajiny údolí porostlého borovicemi, broskvovými a pomerančovými háji. Mírně zvlněný terén s pěti jezery, které jsou hnízdištěm množství ptáků, nabízí hráčům krásná panoramata pohoří Siera Calderona. Součástí komplexu je klubovna zbudovaná z bývalého statku, pocházejícího ze 17.století.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 8300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 889 990
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací