Hotel Depandance Adam

Slovensko, Střední Slovensko, Lúčky

DEPANDANCE ADAM - Rekreační pobyt

  Slovensko, Slovenské termály, Střední Slovensko, Západní Tatry, Lúčky
Číslo zájezdu: 2 698 485
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Charakter okolí a nadmořská výška 621 m zařazují Lúčky do klimatické oblasti tatranských horských pásem. Léčí se zde především ženské nemoci a poruchy plodnosti. Hosté jsou ubytováni v léčebných domech Choč (zde se všichni hosté stravují), Liptov a připojených objektech. V LD Choč je kavárna, kinosál, knihovna, sál s TV a květinářství se suvenýry. Pořádají se zde výlety do Vysokých Tater, Demänovských jeskyní, Oravského Podzámku a na Oravskou přehradu popř. do Bešenové (cca 5 km). Součástí AQUA – VITAL Parkje venkovní rekreační bazén s teplotou vody 28 °C – 33 °C, s různými atrakcemi (vzduchová lehátka, vodní číše, chrliče, protiproud, podhladinové osvětlení, vzduchová sedátka...). Součástí AQUA – Vital Parku v kúpeľoch Lúčky je také venkovní sedací bazén s termální minerální vodou s teplotou 36 °C – 38 °C. Pro náročnější klienty je k dispozicí Vitální svět, kterého součástí je: finská sauna, mentolová sauna, Římská koupel, Kneippová koupel a tepidárium. Klienti mohou tuto nabídku využít během celého roku, AQUA – VITAL Park v kúpeľoch Lúčky je otevřený celoročně.

Ubytování

Ve dvoulůžkových a jednolůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, telefonem a chladničkou. Wi-Fi připojení na internet.

Slevy

Dítě do 18 měsíců bez nároku na lůžko zdarma. Dítě do 6 let bez nároku na lůžko se stravou a vstup AQUA-VITAL Parku podle pobytu dospělé osoby s kterou je dítě na pobytu – 420 Kč/dítě a noc. Dětí 6–12 let mají léčebný pobyt Junior (plná penze, 1× léčebná procedura a 1× vstup do bazénů) 1 400 Kč/dítě a noc.

Základní cena zahrnuje

  • Rekreační pobyt
  • Nástup na pobyt je po 14:00 hod., ukončení pobytu je do 10:00 hod.
  • Cena za osobu / noc se snídaní.
  • Dítě do 18 měsíců bez nároku na lůžko zdarma. Dítě do 6 let bez nároku na lůžko se stravou a vstup AQUA-VITAL Parku podle pobytu dospělé osoby s kterou je dítě na pobytu – 420 Kč/dítě a noc. Dětí 6–12 let mají léčebný pobyt Junior (plná penze, 1× léčebná procedura a 1× vstup do bazénů) 1 400 Kč/dítě a noc.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: DEPANDANCE ADAM - Rekreační pobyt
Lokalita dle pořadatele: Liptov, Lúčky

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 698 485
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

DEPANDANCE ADAM - Rekreační pobyt
  Slovensko, Slovenské termály, Střední Slovensko, Západní Tatry, Lúčky

Cena
5 670 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 698 485

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
5 670 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč