Hotel Šumava

  Česko, Plzeňský kraj, Srní

DEPANDANCE ŠUMAVA - Léto uprostřed přírody - Srní

  Česko, Plzeňský kraj, Šumava, Srní
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Okolí je vhodné pro turistiku a cykloturistiku, v zimě běžecké tratě 100 m od hotelu. Hosté mají k dispozici zdarma: bazén, saunu, páru, stolní tenis (vše v hotelu Srní), WiFi, fitness, úschovnu kol a lyží, 20% slevu na sportovní halu. Za poplatek: bowling, masáže, sportovní hala. V nedalekém hotelu Srní je možno zdarma využívat krytý plavecký bazén s teplotou vody 25–26°C.

Ubytování

Ve dvoulůžkových pokojích s možností 1 přistýlky, s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, rádiem a telefonem. Pokoj s balkonem za příplatek.

Letní popis

Zapůjčit si lze také horské kolo na cesty po šumavských cyklostezkách. Můžete sjíždět řeku Otavu na raftu z Čeňkovi pily, či lézt po skalách u Dlouhé vsi. Silnice Račí – Kvilda je rájem inlajnistů.

Zimní popis

V zimní sezóně Vám zapůjčíme běžkařský set, se kterým se můžete vydat na jednu z mnoha lyžařských tratí. Udržovaný běžkařský Srnský okruh s možností napojení na udržované lyžařské stopy podél plavebního kanálu směr na Modravu a dále na běžkařské trasy v centrální Šumavě láká mnohé milovníky běžeckých lyží. Blízkost sjezdovek Kašperské Hory 15 km, Železná Ruda 25 km a vleků spolu s jistotou sněhové pokrývky až do jara, dělají z oblasti atraktivní místo pro zimní dovolenou.

Slevy

Dítě do 12 let na přistýlce se snídaní zdarma (při obsazení pevných lůžek), pokud mají rodiče zakoupené večeře, dítě si musí také zakoupit večeře. Dítě do 12 let na lůžku 50% sleva. Dítě do 2 let bez nároku na lůžko zdarma. V ceně rekreačního pobytu 20% sleva na sportovní halu.

Základní cena zahrnuje

  • Léto uprostřed přírody
  • ubytování ve dvoulůžkových pokojích nebo suite, nebo třílůžkové suite při plném obsazení, polopenze formou bufetu, mapa s doporučenými trasami a tipy na výlety, vstup do bazénu 25×12 m, sauna / parní kabina, stolní tenis, 1 hodina sportoviště (hala, střelnice, visual sports, lezecká stěna) dle výběru na pokoj, fitness, využití dětské herny a dětského hřiště, úschovna kol a elektrokol včetně dobíjecí venkovní stanice u depandance, Wi-Fi připojení v pokojích i veřejných prostorech, parkovné.
  • Cena na osobu / 6 nocí s polopenzí. Pokoje s balkonem za příplatek.
  • Dítě do 12 let na přistýlce se snídaní zdarma (při obsazení pevných lůžek), pokud mají rodiče zakoupené večeře, dítě si musí také zakoupit večeře. Dítě do 12 let na lůžku 50% sleva. Dítě do 2 let bez nároku na lůžko zdarma. V ceně rekreačního pobytu 20% sleva na sportovní halu.

Základní cena nezahrnuje

  • Pobyt se zvířetem
  • Rekreační poplatek
  • Parkovné

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: DEPANDANCE ŠUMAVA - Léto uprostřed přírody - Srní
Lokalita dle pořadatele: Šumava, Srní

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 539 516
dnes 8–19 h

Nezávazná objednávka

DEPANDANCE ŠUMAVA - Léto uprostřed přírody - Srní
  Česko, Plzeňský kraj, Šumava, Srní

Cena
12 075 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 539 516

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
12 075 Kč
příplatek za pokoj s balkonem
0
525 Kč
příplatek za přistýlku
0
9 660 Kč