Hotel Rustikal

Česko, Královéhradecký kraj, Dětenice

5/5

Dětenice - Hotel RUSTIKAL

    Česko, Český ráj
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Cena balíčku Venkovský balíček (1 noc) zahrnuje: 1x ubytování se snídaní, večeři ? la carte ve Středověké krčmě (v hodnotě 500 Kč), vstup na večerní program do Středověké krčmy, na pokoji lahev vína (0,75 l). Nástup možný Ne - Čt

Balíček 2

Cena balíčku Rytířský balíček (1 noc) zahrnuje: 1x ubytování se snídaní, večeři ? la carte ve Středověké krčmě (v hodnotě 600 Kč), na pokoji lahev vína (0,75 l), vstup na večerní program do Středověké krčmy, prohlídku barokního zámku, prohlídku pivovaru s ochutnávkou Dětenického piva.

Balíček 3

Cena balíčku Sedlácký balíček (2 noci) zahrnuje: 2x ubytování se snídaní, 1x večeři ? la carte ve Středověké krčmě (v hodnotě 600 Kč) a 1x večeři ? la carte v pizzerii hotelu Rustikal (v hodnotě 400 Kč), na pokoji lahev vína (0,75 l), vstup na večerní program do Středověké krčmy, prohlídku barokního zámku, prohlídku pivovaru s ochutnávkou Dětenického piva.

Balíček 4

Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní formou bufetu.

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Příjemný rodinný hotel Rustikal se nachází v těsné blízkosti Středověké krčmy a zámku Dětenice.

POLOHA

v CHKO Český Ráj v obci Dětenice, jen 100 m od zámku, zámeckého pivovaru a středověké krčmy Obec Dětenice se nachází v CHKO Český Ráj a skládá se ze tří historických částí: Dětenice, Osenice, Brodek. Obec patří do Královéhradeckého kraje. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1052. V obci se nachází známý Zámek Dětenice, kde najdeme dochované gotické, renesanční a barokní fresky, nástěnné malby a rokokové a klasicistní štukové výzdoby. Mimo to je zde umístěna sbírka obrazů, historických zbraní a loveckých trofejí. Na zámku Dětenice se konají historické programy, rokokové plesy a středověké hostiny. Součástí Zámeckého resortu Dětenice je i originální středověká krčma Dětenice. V sousedství zámku je zámecký pivovar, dnes muzeum.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

recepce, restaurace - pizzerie, konferenční služby, venkovní posezení, pro děti - postýlka a atrakce, úschovna a půjčovna kol, parkoviště, akceptace platebních karet.

VYBAVENÍ POKOJŮ

2 až 4lůžkové pokoje, 2lůžkový apartmán (ceny na vyžádání), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), TV-SAT, telefon, LAN internet, rádio, možnost přistýlky.

STRAVOVÁNÍ

polopenze (snídaně - bufet, večeře - á la carte).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Tipy na výlet: Resort Dětenice (Středověká krčma, Dětenické peklo, Zámek Dětenice, Dětenický pivovar, rytířské turnaje, Středověký program), zámek Staré Hrady, zámek v Domousnicích, zámek v Rožďalovicích, Český ráj (Prachovské skály, Hruboskalsko, Trosky, Sobotecko, Mnichovohradišťsko, Mladoboleslavsko).

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 466 493
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Královéhradecký kraj

5/ 5 1 recenzí

Petr září 2017 Hotel Rustikal (Česko - Horní Cerekev). Hotel jsme již navštívili několikrát. Pokoje jsme měli různé, jak rozlohou, barevností tak vybavením, vždy byly krásné a útulné. P... celá recenze