Středověký hotel Detěnice

Česko, Královéhradecký kraj, Dětenice

ZÁMECKÝ RESORT DĚTENICE

    Česko, Český ráj, Královéhradecký kraj, Dětenice
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

a) TRADIČNÍ POKOJE (1. patro) - 1, 2 a 3-lůžkové, Spr.+WC, Wi-Fi, ručníky, hotelová kosmetika (1-lůž. pokoje na dotaz) b) RYTÍŘSKÉ POKOJE (přízemí) - 1, 2 a 3-lůžkové pokoje, Spr.+WC, Wi-Fi, ručníky, hotelová kosmetika (1 a 3-lůž. pokoje na dotaz) c) HOTEL RUSTIKAL*** - 1, 2, 3 a 4-lůžkové pokoje, Spr.+WC, telefon, Wi-Fi, ručníky, hotelová kosmetika (1 a 4-lůž. pokoje na dotaz)

STRAVA

Snídaně Možnost dokoupení obědů a večeří na místě. Možnost bezlepkové stravy (požadavek na bezlepkovou stravu je nutné objednat dopředu).

PARKOVÁNÍ

ZDARMA

POBYT SE ZVÍŘETEM

200,- Kč/noc (Tradiční pokoje a hotel Rustikal) 400,- Kč/noc (Rytířské pokoje)

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 14.00 hod v den příjezdu a snídaní druhý den ráno. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod v den odjezdu.

PROGRAMOVÝ POBYT č.1

REKREAČNÍ POBYT - ubytování ve vybrané kategorii - bohatá středověká snídaně formou bufetových stolů BONUSY ZDARMA: Wi-Fi, parkování

REKREAČNÍ POPLATEK

20,-Kč/osoba/den

AKČNÍ NABÍDKA

Fenomén v České republice, to jsou Dětenice!

PROČ K NÁM ?

Proč Zámecký resort Dětenice: - unikátní a ojedinělý zámecký resort - zážitková turistika - rytířské turnaje

VYBAVENÍ

Středověký hotel Dětenice: recepce s galerií z masivního dřeva, Šenk u dvou Čarodějnic, parkoviště Dominantou hotelových prostor je bezpochyby oheň v otevřeném krbu, který vnáší do atmosféry hotelu to pravé středověké teplo. Za doprovodu světlonoše vyjdete po starých dřevěných schodech do patra, kde na vás dýchne vůně dřeva a hořících svící, doba temna v nejopravdovějším slova smyslu. Naprosto unikátní interiéry tohoto hotelu vás zcela okouzlí a prožijete noc, která se pro vás stane nezapomenutelným zážitkem. Možná se budete i trochu bát, protože v hotelu ve dne i v noci straší. Tajemná energie vás obklopí a na chvíli se vrátíte do doby dávno minulé, kterou znáte pouze ze starých filmů a historických románů. Hotel Rustikal: recepce, restaurace - pizzerie, hlídané parkoviště Hotel se nachází v těsné blízkosti Středověké krčmy a zámku Dětenice

POLOHA

Zámecký resort Dětenice se nachází na okraji Českého ráje, 65 km od Prahy mezi Mladou Boleslaví a Jičínem. Součástí resortu je: Zámek a park, Středověká krčma, Pivovar, Šenk U dvou čarodějnic, Středověký hotel, Hotel Rustikal. Unikátní středověký hotel v Dětenicích*** byl otevřen v prosinci 2009 a jako jediný hotel v ČR je zařazen do řetězce unikátních hotelů světa'Unusual & Unique Hotels of the World'. Pískovcový základ budovy, položený na přelomu 13. a 14.století posloužil jako základní prvek stávajícího Středověkého hotelu. V dobách nedávno minulých sloužilo 1500 m3 půdních prostor jako skladiště píce a po rozsáhlé rekonstrukci a změně využití objektu nenarušuje památkovou a architektonickou hodnotu budovy.

PŘÍJEZD AUTEM

Z Prahy po rychlostní silnici R10 do Mladé Boleslavi poté odbočit směr Jičín a poté podle směrových tabulí Zámek Dětenice. Parkování u hotelu.

PŘÍJEZD AUTOBUSEM

Autobusová zastávka 200 m.

PŘÍJEZD VLAKEM

Vlaková zastávka 200 m.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 668 353
dnes 8–19 h