Hotel Deva

  Bulharsko, Slunečné pobřeží

HOTEL DEVA

    Bulharsko, Slunečné pobřeží
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Deva se nachází v letovisku Slunečné pobřeží, které je jedním z nejpopulárnějších a zároveň největších bulharských letovisek na pobřeží Černého moře. K večeru se lze procházet po promenádě za doprovodu různorodých vystoupení pouličních umělců. Navštívit lze také dva aquaparky. Centrum letoviska leží 1,5 km od hotelu Deva. Hromadnou dopravou lze dojet do vedlejšího známého města Nessebar disponujícím historickými pamětihodnostmi, které se nachází cca 6 km od hotelu. Mezinárodní letiště Burgas je vzdáleno cca 30 km.

Vybavení Hotelu

Hotel Deva prošel v roce 2015 rekonstrukcí, v rámci které byly jeho interiéry zmodernizovány, díky čemuž v současnosti poskytuje svým hostům dostatečný komfort. Hotel sestává z jedné 6 patrové budovy s výtahem, ve které se nachází celkem 34 pohodlně zařízených pokojů. V hotelu je k dispozici recepce (možnost pronájmu bezpečnostního trezoru), hlavní restaurace, lobby bar. V areálu se nachází venkovní bazén s oddělenou částí pro děti (v provozu v rozmezí 09:00-18:00). Wi-Fi připojení je ve společných prostorech hotelu k dispozici zdarma.

Vybavení pokoje

V hotelu je možné se ubytovat ve 3 typech hotelových pokojů: • Dvoulůžkové pokoje standard (rozloha cca 17,5 m2) - dvě samostatné postele + rozkládací křeslo; výhled na bazén či do parku • Studia (rozloha cca 30 m2) - dvě samostatné postele + rozkládací křeslo; výhled na bazén/do ulice/na moře • Apartmány (rozloha cca 60 m2) - 2 místnosti (ložnice a obývací pokoj) oddělené dveřmi; manželská postel, dvě oddělené postele, dvě rozkládací křesla; výhled na bazén/do ulice/na moře Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vlastním sociálním zařízením a vysoušečem vlasů, individuální klimatizací, satelitní televizí, telefonem, minibarem a ledničkou, a mají balkon s posezením. Wi-Fi připojení na pokojích je k dispozici za poplatek.

Pláž & plážový servis

Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 800 m (cca 10 minut chůze) od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.

Stravování

Hotel nabízí stravování formou all inclusive, které zahrnuje snídani, oběd a večeři v hlavní restauraci, lehké občerstvení během dne, místní nealkoholické a alkoholické nápoje. Časový harmonogram jídelního programu je následující: • 08:00-22:30 - čaj a káva • 08:30-10:00 - snídaně formou bufetu s doprovodnou kuchařskou show • 12:30-14:00 - oběd formou bufetu • 15:00-17:00 - odpolední svačina ve formě lehkého občerstvení (teplé i studené pokrmy), pizzy, zmrzlina • 18:00-20:00 - večeře formou bufetu 2x týdně se konají tématické bufety. Časový harmonogram nápojového programu je následující. • 08:00-22:30 - místní sycené nealkoholické nápoje, džusy, stolní voda • 11:00-22:30 - místní čepované pivo, místní vína (červená a bílá), bulharská brandy, whiskey, vodka, gin, rum, cognac, tequila, mastika, likéry, alkoholické koktejly z nápojů spadající do programu all inclusive Změna složení i časů all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Deva ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 670 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 472 856
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-deva-slunecne-pobrezi-bulharsko-z1472856/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací