Hotel Dhawa Cayo Santa Maria Resort

  Kuba, Villa Clara, Cayo las Brujas

Dhawa Cayo Santa Maria

    Kuba, Villa Clara, Cayo las Brujas, Cayo Santa Maria
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

relaxujte na hotelovej súkromnej piesočnatej pláži a popíjajte svoj obľúbený kokteil. Vychutnajte si romantický zážitok z tohto karibského raja. Využite naplno svoje prázdninové dni, zregenerujte svoje telo pri aktivitách ako napr. aqua aerobik, plážový volejbal, tenis či basketbal. Príliš aktívne? Ponorte sa do karibských vôd a spoznávajte podmorský svet, vydajte sa na šnorchlovaciu párty na katamaráne, preskúmajte koralové útesy a zaplávajte si s delfínmi. Predveďte bláznivé tanečné pohyby a pripravte sa na nezabudnuteľnú Beach party – život na Kube jedine s horúcimi rytmami salsy, merenge, bachaty a iných tancov. V Dhawa Cayo Santa Maria nie je miesto pre obyčajný život, zážitky a zábava sú tu na prvom mieste. Od letiska v Santa Clara je hotel vzdialený 100 km a od letiska v Havane je hotel vzdialený 400 km.

Vybavenie

24 hodín otvorená recepcia, Wi-Fi pripojenie (za poplatok), 2 bazény pre dospelých, 2 detské bazény, detský klub (4-12 rokov), slnečníky a ležadlá pri bazéne i na pláži, fitness centrum, 2 tenisové kurty, basketbalové ihrisko, reštaurácie a bary (Sin Fronteras Buffet restaurant, Porto Fino – talianska la Carte reštaurácia, Maison Gourmet – francúzska la Carte reštaurácia, Fuego Del Mar Bar & Grill – bufetová reštaurácia, Captain Cool Snac Bar 24h, Havana Club Lounge – lobby bar, Havana Club bar – diskotóka, El Porton Beach bar, Burbujas bar – pool bar).

Pláž

pól míle krásnej pláže s bielym pieskom a kryštálovými vodami pri hoteli.

Zábava a šport

tradičné folklórne programy, akrobatické predstavenia, večerný program, fitness centrum, tenis, basketbal, program pre deti – herňa a detský klub, plážové aktivity i aktivity pri bazéne, aqua aerobik, hodiny tanca, plážový volejbal, kajaky, katamarány, hobby cat plachtenie, stolové hry.

Stravovanie

All inclusive – raňajky, obedy, večere, snacky, alkoholické a nealkoholické nápoje počas dňa.

Vybavenie izieb

v základnej cene je izba Deluxe o veľkosti 65 m2, ktorá disponuje spálňou s posteľou typu King size alebo 2 Twin beds posteľami, kúpeľňou so sprchou, hygienickými potrebami, sušičom vlasov a balkónom s výhľadom do záhrady. K dispozícii je pracovný stôl, TV, trezor, telefón, žehlička so žehliacou doskou, minibar, klimatizácia.

Na vyžiadanie naceníme aj iné typy izieb: Deluxe Partial Ocean View, Premium Ocean Front View, Juniorsuite, One Bedroom Suite.

Poznámka

na izbe je možné ubytovať maximálne 2 dospelé osoby a 2 deti do 12 rokov alebo 3 dospelé osoby.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Eso travel Slovakia (ESO Travel, s.r.o.), IČ 35858559.
Název hotelu dle pořadatele: Dhawa Cayo Santa Maria *****
Lokalita dle pořadatele: Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dhawa Cayo Santa Maria Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 543 296
dnes 8–19 h

Kuba

Kuba je stát ležící v Karibiku a zároveň největší ostrov souostroví Velké Antily. Území tvoří kromě hlavního ostrova i tisíce malých ostrovů a ostrůvků. Nejen díky svým přírodním krásám, tropickým lesům, korálovým útesům a atolům je hojně navštěvovanou destinací. Nejvhodnějším obdobím k návštěvě patří zimní měsíce, od května do října je zde období dešťů. Na Kubě panuje tropické počasí s příjemnými průměrnými teplotami okolo 25 ⁰C. Místní prostředí je velmi svérázné. Tropický ráj s pohnutou historií, který se ale postupně otevírá světu. Je to země latinských rytmů, barev, kontrastů, nejlepších doutníků a kvalitního rumu. Hlavním městem je pulzující a historická Havana, největší přímořský ráj je poloostrov Varadero a potápěči je nejvíce vyhledávaný ostrov Cayo Coco.

Kuba - více informací

Nezávazná objednávka

Dhawa Cayo Santa Maria
    Kuba, Villa Clara, Cayo las Brujas, Cayo Santa Maria

Cena
2 463 EUR/os
(60 809 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 543 296

Zájezd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
0
1 949 EUR
povinný príplatok za vstupnú turistickú kartu - osoba
0
36 EUR
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba
0
399 EUR

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
97,2 EUR
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
58,8 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
34,5 EUR