Hotel Diamant Sport & Wellness

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Santa Cristina Val Gardena / Sankt Christina in Gröden

DIAMANT

    Itálie, Dolomiti Superski, Jižní Tyrolsko, Trentino - Alto Adige, Santa Cristina Val Gardena / Sankt Christina in Gröden, Sella Ronda, Val Gardena / Alpe di Siusi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

a) 2 - lůžkové pokoje ELITE s možností přístýlky (cca 27 m2, pro max. 3 osoby), b) Junior Suite (cca 32 m2, pro max. 4 osoby), c) Junior Suite DIAMANT (cca 38 m2, pro max. 4 osoby) Vše vana nebo Spr.+WC, SAT/TV s integrovaným rádiem, fén, telefon, sejf, minibar (za poplatek), posezení a balkon.

STRAVA

polopenze - snídaně bufetová s vitálním koutkem, večeře bufetová (zeleninový a salátový bufet, výběr z 6 předkmů a hlavních chodů,dezertový bufet). - 1x týdně gurmánské slavnostní jídlo a 1x večeře s místními specialitami - denně 15.30 - 17.00 hod Vital-bufet s pečivem, různými studenými mísami, jogurtem, ovocným salátem a ovocem - v neděli aperitiv

DALŠÍ SLUŽBY

dětská postýlka zdarma

DÍTĚ

Až 2 děti do 5,99 let na přistýlce s polopenzí ZDARMA. Dítě zdarma a dětská cena povolena v doprovodu 2 plně platících osob.

LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍ

vnitřní a venkovní bazén

PARKOVÁNÍ

garáž 8 €/den

POBYT SE ZVÍŘETEM

12 €/den (bez žrádla)

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 15.00 hod a večeří v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod v den odjezdu.

SLEVY A VÝHODY

SLEVA 5% za včasné knihování do 30.04.2019

CELKOVÁ KAPACITA

42 pokojů

DÁLE PRO VÁS

ZDARMA: vstup do Oázy koupání a saun, župany, trepky, fitness, vitáminový koutek s bylinkovým čajem, džusem a ovocem, venkovní vyhřívaný bazén s relaxační zónou herna, biliár, stolní tenis a fotbal, videohry, animace pro děti a mini club (4 -12 let denně mimo soboty, od začátku sezóny do září), Mobilcard (zdarma veřejné autobuzsy a regionální vlaky po celém jižním Tyrolsku)

REKREAČNÍ POPLATEK

2,50 €/den (od 14 let)

PROČ K NÁM ?

Proč hotel Diamant St. Cristina: - wellness a relaxace - vhodné pro rodiny s dětmi - v ceně Mobilcard

VYBAVENÍ

vstupní hala s recepcí, bar s vinotékou, různé společenské místnosti, restaurace, výtah. W-Lan v celém hotelu, dětská herna, herna s biliárem, stolní tenis, stolní fotbal a videohry. Animace pro děti, mini club (od 4-12 let denně mimo soboty / od začátku sezony do cca. začátku září). Oáza koupání a saun (1.300 m2): tyrolská sauna, bylinková sauna, infračervená sauna, parní lázeň, bio sauna, termárium, Kneippův chodník a relaxační zóna. Bazén (29°C, 7x13m), zážitkový bazén s tryskami a Whirlpool, oddělený dětský bazének. Whirlpool pod širým nebem. Fitnesss. Vitamínový koutek s bylinkovým čajem, džusem, ovocem. Rybník vhodný pro koupání. Venkovní bazén (vyhřívaný, 5x10,5m) s relaxační zónou. Za poplatek: 'Vital Center Dona Dindia' s nejmodernějšími metodami pro dámy i pány. Masáže, zábaly, koupele a kosmetické procedury. SPORT&FITNESS: Val Gardena Active program s různými sportovními nabídkami. Včetně Mobilcard (zdarma všechny veřejné autobusy a regionální vlaky v celém jižním Tyrolsku)

POLOHA

rodinný hotel se nachází mezi obcemi St. Ulrich a St. Christina (asi 1,5 km od každé z nich). Přímo před hotelem je zastávka linkového autobusu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Diamant Sport & Wellness ****
Vzdálenost od sjezdovky: 1500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 260 961
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-diamant-dolomiti-superski-italie-z1260961/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací