Diamond of Bodrum Hotel

  Turecko, Bodrum

1/5

Diamond of Bodrum

    Turecko, Bodrum, Egejská riviéra
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Příjemný kvalitní hotel s výtečnou polohou u pláže a zároveň nedaleko rušného centra a zajímavostí lokality.

Přehled

vlastní Spa centrum a fitness stravování all inclusive výborná vybavenost a kvalita služeb vhodné i pro rodiny

Stručná poloha

u písečně-oblázkové pláže centrum Bodrumu 500 m mezinárodní letiště 32 km

Poloha

Hotel, zprovozněný v roce 2005 a rekonstruován v roce 2015, se nachází v turistické části města Bodrum, jehož rušné centrum je vzdálené cca 500 m. Přímo před hotelem (odděleno pouze menší pobřežní komunikací) je menší písečně-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře a plovoucím molem. Nákupní možnosti a místní restaurace, kavárny a bary budete mít již v přímém okolí hotelu. Ve vzdálenosti do 5 km pak lze navštívit celou řadu historických pamětihodností: Zeki Muren Arts Musem-250 m, Řecký amfiteátr-2.2 km, hrad Bodrum a Francouzská věž-1.1 km a mnoho dalších. Letiště Milas-Bodrum je vzdáleno 32 km (doba transferu cca 30 min).

Vybavení hotelu

Hotel s celkovou kapacitou 213 pokojů je posazen na mírné vyvýšenině, díky které se hostům nabízí hezký výhled na moře a okolí. Je tvořen hlavní 8patrovou budovou kaskádovitého charakteru s centrální částí s bazénem a terasou. V přední části se dotýká místní komunikace, pod kterou je pláž. Uvítá Vás vstupní halou s recepcí, výtahy a lobby s barem. Vnitřní prostory dále nabízí konferenční a zasedací sály různých velikostí a kapacity, business centrum, internetový koutek, společenské prostory, obchůdky, salónky, kadeřnictví, diskotéku, dětský koutek aj. Zajisté potěší hotelové Spa and wellness centrum s vnitřním bazénem, saunou, masážemi, kosmetikou aj. Nechybí ani velké a dobře vybavené fitness centrum. O stravování se postará hlavní samoobslužná a další a´la carte restaurace s venkovní částí. K příjemnému posezení je dispozici celkem 5 barů - střešní, pool a beach bar, lobby a snack bar. Venkovní prostory mají hlavní bazén a dětský bazén a sluneční terasy s lehátky a slunečníky s nádherným výhledem na moře a okolí (zdarma, i na hotelové pláži). K zábavě lze využít stolní tenis, biliár, plážové sporty, pro nejmenší hosty pak dětský klub s animátory a různými programy. Hotel zprostředkovává pronájem vozidel, jízdních kol a dalších aktivit.

Vybavení pokoje

Hotel nabízí ubytování v moderně a velice hezky zařízených pokojích. Všechny mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT/TV, Wi-Fi připojení (zdarma), telefon, minibar a trezor (poplatek), balkón nebo terasu. Pokoje Standard (dvoulůžkové s možností přistýlky, 19 m2, s výhledem na okolí nebo na moře) a pokoje Family (rodinný, 38 m2, kapacita 4 osoby, mají 1 samostatnou ložnici a obytnou část zpravidla s rozkládací sofa, výhled na okolí nebo na moře). Na vyžádání lze sjednat ubytování v suitách nebo pokojích s bezbariérovým přístupem.

Dvoulůžkový pokoj s možností 1 přistýlky s výhledem do zahrady.

Pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT/TV, Wi-Fi připojení (zdarma), telefon, minibar a trezor (poplatek), balkón nebo terasu (výhled do zahrady).

Stravování

All inclusive: zahrnuje snídaně, obědy i večeře formou bufetu. Dále během dne lehké občerstvení. V časovém rozmezí od 10:00 do 24:00 jsou rozlévány nealkoholické a místní alkoholické nápoje. Po dobu pobytu 1x večeře v a´la carte restauraci (nutná rezervace). U stravování je vyžadováno formálnější oblečení. Přesné časy a místa stravování Vám sdělí na recepci po Vašem příjezdu.

Názor CK

Moderní městský hotelový komplex s výbornou vybaveností, kvalitními stravovacími službami a dostatkem možností vyžití. Oceňujeme možnost ubytování rodin s 1-2 dětmi, rovněž tak hotelové centrum či část pláže náležící hotelu jako soukromá. Velkou výhodou je snadná dostupnost zajímavých míst lokality.

Základní cena zahrnuje

odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta nebo asistenci místní CK, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět. Lety jsou organizovány z Prahy, Vídně či Německa a jedná se o přímé lety nebo lety s přestupem v Istanbulu dle letového dne a periody v roce. Jde o celoroční destinaci a délka pobytu je dle přání klienta.

Základní cena nezahrnuje

případné navýšení palivového příplatku.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Diamond of Bodrum *****
Lokalita dle pořadatele: Bodrum, Bodrum
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Diamond of Bodrum Hotel *****
Typ pláže: písčito - oblázková, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 666 495
dnes 8–19 h

Hodnocení

1/ 5 1 recenzí

Pavel červenec 2015 Nikdy více!. Hotel + Turečtí spolubydlící na hotelu = Nikdy více!... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Diamond of Bodrum
    Turecko, Bodrum, Egejská riviéra

Cena
30 090 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 666 495

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
30 090 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
7 590 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč